Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 35 (8564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

”Restart rugby Suceava”, eveniment caritabil pentru sprijinirea sportului cu balonul oval

Marţi, 13 Februarie 2024 (12:38:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oamenii de rugby din Suceava încearcă să asigure un start mai bun în anul 2024 pentru acest sport și organizează evenimentul ”Restart rugby Suceava”, vineri, 16 februarie, de la ora 18.00, la restaurantul Vivendi Suceava.

Cei care doresc să participe pot achita un bilet de 300 de lei, iar organizatorii speră să poată închega un grup de susținători constant.

Scopul principal al acțiunii este obținerea de sprijin pentru continuarea activității la nivel de juniori și seniori. Suceava are echipă de seniori de tradiție în campionatul național de rugby, dar și echipe de juniori ale LPS Suceava, înscrise în campionatele naționale.

Cel mai important obiectiv este ca tinerii rugbiști să poată fi motivați să rămână la Suceava și după ce termină junioratul.

În ultimii ani, echipa de seniori CSM Bucovina Suceava a avut parte de finanțare de la Primăria municipiului Suceava, însă clubul nu a reușit să suporte nici măcar cele zece procente necesare pentru accesarea tranșelor de bani.

Foști și actuali practicanți ai acestui sport, oameni de afaceri, reprezentanți ai autorităților locale sunt așteptați la evenimentul caritabil organizat de Liceul cu Program Sportiv Suceava, CSM Suceava, Clubul Sportiv Amicii și Asociația Prietenii Rugby-ului sucevean.

Suceava are o numeroasă comunitate de foști rugbiști, mulți dintre ei deveniți antreprenori, prin urmare, dacă ar exista coeziune și un plan de management serios, acest sport ar putea avea parte de un sprijin mai concret, nu numai din fondurile publice.

CSM Bucovina Suceava a avut anul trecut un sezon foarte greu în Liga Națională de Rugby, nereușind să obțină nici o victorie. Se speră că anul 2024 va fi unul mai bun, iar pentru asta motivarea sportivilor trebuie să fie mai serioasă și constantă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Restart rugby Suceava”, eveniment caritabil pentru sprijinirea sportului cu balonul oval.
 Vizualizări articol: 472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
”Restart rugby Suceava”, eveniment caritabil pentru sprijinirea sportului cu balonul oval0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei