Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 35 (8564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

”Generozitatea” unor tâlhari

Indivizii care au intrat de două ori peste o bătrână în casă i-au lăsat 16 lei pentru pâine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei doi indivizi arestați la finele săptămânii trecute pentru o tâlhărie și o tentativă de tâlhărie, fapte comise asupra aceleiași bătrâne din satul Corlata, comuna Berchișești, au sustras din casa femeii suma de 1.200 de lei, dar la plecare i-au lăsat victimei 16 lei. Nu este o glumă, tâlharii gândindu-se totuși să-i lase victimei măcar bani pentru a-și cumpăra pâine. Evident că magistrații nu s-au lăsat însă impresionați și au emis pe numele ambilor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

De altfel, lăsând la o parte această ”generozitate” a hoților, faptele în sine au fost grave, bătrâna fiind amenințată și strânsă de gât, pentru a spune unde are banii din locuință. 

După cum am arătat în Monitorul de Suceava, doi indivizi din zona Gura Humorului au fost arestați preventiv pentru 30 de zile după ce din cercetările polițiștilor a rezultat că au intrat de două ori în casa unei bătrâne în căutare de bani, victima fiind amenințată și bruscată. 

Primele informații din acest caz au fost că, în data de 1 februarie, în curtea și apoi în casa unei femei în vârstă din satul Corlata, comuna Berchișești, au intrat doi indivizi care i-au pus mâna la gură victimei și au încercat să o constrângă să le dea banii pe care biata femeie nici nu îi avea. Hoții au plecat atunci doar cu o cartelă telefonică.

Scenariul s-a repetat pe 7 februarie, când un individ a pătruns în locuința aceleași femei, bătrâna fiind îmbrâncită.

Hoții au găsit în cele din urmă și banii căutați – suma de 1.200 de lei.

Inițial, bătrâna nici nu le-a spus polițiștilor anchetatori de suma sustrasă. Ulterior, a vorbit despre cei 16 lei pe care hoții i-au lăsat în casă, din suma mult mai mare pe care o avea. 

Din cercetări a rezultat că autori ai faptelor de tâlhărie și tentativă de tâlhărie sunt Bogdan Cherariu și Florin Claudiu Țucă, ambii fiind săltați de polițiști în cursul zilei de vineri, 9 februarie.

În urma propunerii formulate de procurori, vineri, 9 februarie, Judecătoria Gura Humorului a stabilit arestarea preventivă a ambilor inculpați pe o perioadă de 30 de zile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Indivizii care au intrat de două ori peste o bătrână în casă i-au lăsat 16 lei pentru pâine.
 Vizualizări articol: 1220 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Indivizii care au intrat de două ori peste o bătrână în casă i-au lăsat 16 lei pentru pâine0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei