Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 34 (8563)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Băut, Dorin Aelenei a lovit cu bicicleta o mamă și doi copii pe trecerea de pietoni de la Grup Școlar

Luni, 12 Februarie 2024 (16:16:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O mamă și doi copii au suferit leziuni după ce au fost loviți de o bicicletă. Incidentul a avut loc luni, 12 februarie, în jurul orei 14.00, pe trecerea de pietoni de la Grupul Școlar, din municipiul Suceava. Biciclistul, care este Dorin Aelenei, în vârstă de 54 de ani, cobora din zona centrală spre Bazar și nu le-a acordat prioritate pietonilor care erau angajați în traversarea străzii. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă cum biciclistul circula pe mijlocul străzii, între cele două sensuri de mers. Bărbatul vine cu viteză, ignoră faptul că mașinile de pe benzile unu și doi pe sensul de coborâre sunt oprite, și intră în plin în mamă și în cei doi minori. Cei trei au fost preluați de o ambulanță, care i-a transportat la Unitatea de Primire Urgențe. Mama a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, iar un copil cu traumatism de umăr. Dorin Aelenei, care a plecat de la locul accidentului, după o serie de incidente, a fost identificat cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere care sunt montate în zonă. Dorin Aelenei a fost audiat luni și testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. El este cercetat acum pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă în formă agravantă, pentru că biciclistul era băut. În plus, Aelenei va primi și o amendă de 3.300 de lei pentru că mergea cu bicicleta sub influența băuturilor alcoolice. Imagini de la accident am primit pe numărul de whatsapp 0733123000, de la un cititor fidel, Gheorghiță Reziuc, căruia îi și mulțumim pe această cale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut, Dorin Aelenei a lovit cu bicicleta o mamă și doi copii pe trecerea de pietoni de la Grup Școlar.
 Vizualizări articol: 2464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Băut, Dorin Aelenei a lovit cu bicicleta o mamă și doi copii pe trecerea de pietoni de la Grup Școlar5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei