Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 34 (8563)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Războiul cu boscheții și improvizațiile dintre blocuri, reluat la Suceava

Luni, 12 Februarie 2024 (18:20:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fel de fel de coșmelii și adăposturi de animale improvizate, gardurii vii uscate, pline cu deșeuri aruncate cu nesimțire – asta au găsit echipele de la Direcția Domeniului Public, din Primăria Suceava, între blocurile

de pe Aleea Saturn, din cartierul George Enescu.

Chiar de suntem încă în februarie – adică în plină iarnă, calendaristic, pe fondul unor zile mai călduroase, cei din Primăria Suceava au reluat „războiul” cu gardurile vii devenite sursă de mizerie și insecte deranjante, mai ales vara, dar și cu improvizațiile care ocupă domeniul public, prin cartiere.

„O nouă curățenie între blocuri, de această dată în cartierul George Enescu! Este o responsabilitate comună, administrație pe de o parte și cetățeni pe de altă parte, pentru a avea un oraș așa cum ni-l dorim.
Doar împreună putem schimba ceva”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi, care a mers în teren cu echipa de curățenie, stând la discuție și cu cetățenii.

Acesta a dispus să fie îndepărtate cuștile improvizate pentru animale, amintind că Suceava are un adăpost de animale, autorizat, în care numai anul trecut au fost duși 1197 de câini capturați de pe străzi.

„Eliberăm tot ce înseamnă improvizații, boscheți, pentru a face o zonă așa cum trebuie. Nu mai merge așa, cu cuști și depozite de fel de fel...

Unii înțeleg că trebuie să respectăm normele de conviețuire, alții nu și vor fi sancționați. Doar împreună, într-un parteneriat administrație – cetățean putem face ca lucrurile să fie așa cum trebuie, să avem un oraș civilizat, așa cum ni-l dorim cu toții”, a subliniat Lucian Harșovschi.

După campania de curățenie dintre blocuri, pe spațiul eliberat urmează să fie amenajată o parcare de reședință, cu spații verzi pe laterale, astfel încât mașinile să fie la distanță de geamurile celor care locuiesc la parter.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Războiul cu boscheții și improvizațiile dintre blocuri, reluat la Suceava.
 Vizualizări articol: 701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Războiul cu boscheții și improvizațiile dintre blocuri, reluat la Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei