Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 31 (8560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Artiști suceveni vor participa cu lucrări la Salonul Național de Plastică Mică de la Brăila

Joi, 8 Februarie 2024 (13:04:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulți artiști suceveni, membri ai Filialei Suceava a Uniunii Artiștilor Plastici din România (UAPR), vor participa cu lucrări la Salonul Național de Plastică Mică de la Brăila, ediția a XXV-a, în perioada 9 martie – 24 aprilie 2024. Este vorba de artiștii Grosari Adrian, Horobeț Răzvan, Hrișcă Oana Ruxandra, Larionescu Marcela, Prelipceanu Claudia, Pușcașu Lucia, Roman Dimitrie.

Salonul Național de Plastică Mică este organizat de Filiala Brăila a Uniunii Artiștilor Plastici din România, prin persoana lui Gheorghe Mosorescu, președintele filialei, care an de an se ocupă de unul dintre cele mai ample Saloane de Plastică Mică din țară.

Numărul participanților este important, anul acesta au fost selectate pentru expunere 384 de lucrări, ale creatorilor români din țară și de peste hotare (Cehia, Germania).

„Felicităm și onorăm astfel participarea membrilor filialei sucevene în acest eveniment important al anului expozițional. Succes tuturor și cât mai multe participări la evenimentele majore artistice”, a transmis artistul plastic Camelia Sadovei, președinta Filialei Suceava a Uniunii Artiștilor Plastici din România (UAPR).

Salonul Național de Plastică Mică este destinat artiștilor plastici profesioniști membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din România și absolvenților de universități de artă. Expoziția va include diverse forme artistice, precum pictură, grafică, sculptură, obiect, colaj, arte decorative, fotografie, instalație etc. Evenimentul va avea loc la Galeria de Artă Brăila, cu vernisaj programat pentru data de 9 martie 2024, începând cu ora 12:30.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Artiști suceveni vor participa cu lucrări la Salonul Național de Plastică Mică de la Brăila.
 Vizualizări articol: 486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artiști suceveni vor participa cu lucrări la Salonul Național de Plastică Mică de la Brăila0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei