Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 31 (8560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan este convins că sucevenii vor face deosebirea între partidele responsabile și cele de tip extremist „cu reflexe sovietice”, orientate spre scandal

Joi, 8 Februarie 2024 (13:37:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele social-democraților suceveni, senatorul Ioan Stan, a declarat, joi, că PSD nu a luat încă o decizie în cadrul partidului cu privire la propunerile PNL de comasare a alegerilor locale cu cele europarlamentare. Ioan Stan a arătat că acuzația AUR potrivit căreia o astfel de comasare afectează democrația arată lipsa de cultură europeană a acestui partid.

„Suprapunerea alegerilor europarlamentare cu alte tipuri de alegeri este un fapt obișnuit în Uniunea Europeană, în state cu democrații puternice, precum Germania, Belgia, Italia, Irlanda etc. Argumentul AUR că prin comasarea alegerilor se produce confuzie la nivelul electoratului este jignitor față de alegători. Practic, AUR insinuează că alegătorii nu au capacitatea intelectuală de a distinge între tematica europeană și cea de interes local”, a spus Stan. El a adăugat că PSD Suceava condamnă această abordare ofensatoare la adresa alegătorilor din județ. Liderul PSD Suceava este convins că sucevenii pot distinge foarte clar între tematica locală și europeană și pot face foarte bine deosebirea între partidele responsabile, pro-europene, orientate spre soluții și cele de tip extremist, „cu reflexe sovietice”, orientate spre scandal.

„Considerăm că acţiunile de miercuri ale AUR sunt definitorii pentru acest partid. Practic, când nu te poți face remarcat prin idei și soluții, singura șansă e să atragi atenția prin scandal. Încercarea acestora de a căuta mereu ceartă, de a se manifesta agresiv pe scena politică, cu acțiuni violente împotriva competitorilor politici a devenit emblematică pentru AUR. Este un comportament specific multora dintre reprezentanții acestui partid, care se manifestă agresiv și violent și în afara vieții politice”, a spus președintele PSD Suceava. El a precizat că este convins de faptul că cetățenii decenți, civilizați și cu bun-simț nu vor să se asocieze cu astfel de personaje, iar acest lucru se va vedea cel mai bine la următoarele alegeri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan este convins că sucevenii vor face deosebirea între partidele responsabile și cele de tip extremist „cu reflexe sovietice”, orientate spre scandal.
 Vizualizări articol: 525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Stan este convins că sucevenii vor face deosebirea între partidele responsabile și cele de tip extremist „cu reflexe sovietice”, orientate spre scandal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei