Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 31 (8560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Compania Tarom va suplimenta zborurile din Suceava spre Otopeni

Joi, 8 Februarie 2024 (15:30:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că Tarom va suplimenta zborurile din Suceava către București. Gheorghe Flutur a precizat că începând cu data de 3 aprilie, pe durata sezonului de vară, în zilele de miercuri, vineri și duminică, va exista câte o cursă dinspre Otopeni spre Suceava la 8:10 și de la Suceava spre Otopeni la 9:45.

„Adăugarea acestor curse este extrem de importantă pentru că lipseau cursele de dimineață spre Suceava, în timp ce unii călători preferă să meargă dinspre Suceava spre București la o oră mai târzie decât cea a curselor actuale”, a spus Flutur. El a adăugat că administrația județeană continuă eforturile pentru a crește numărul de zboruri de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava. „Așteptăm în continuare și alți operatori pentru curse internaționale”, a spus șeful administrației județene.

De precizat că Tarom va asigura în total 12 frecvențe pe săptămână de la Suceava spre Otopeni. Programul curselor zilnice rămâne neschimbat, respectiv decolare Otopeni 21:45 - aterizare Suceava 22:55 și decolare Suceava la 05:20 - aterizare pe Otopeni la 06:35. În zilele de miercuri, joi și vineri, cursele vor fi operate astfel: decolare Otopeni 08:10 - aterizare Suceava 09:20 - decolare Suceava 09:45 - aterizare Otopeni 11:00, în timp ce sâmbătă și duminică, zborurile vor avea următorul orar: decolare Otopeni 12:45 - aterizare Suceava 13:55 și decolare Suceava 14:20 - aterizare Otopeni 15:35.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compania Tarom va suplimenta zborurile din Suceava spre Otopeni.
 Vizualizări articol: 654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Compania Tarom va suplimenta zborurile din Suceava spre Otopeni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei