Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 23 (8552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Profesoara de matematică Cătălina Isac, de la Colegiul Economic, a trecut la cele veșnice

Marţi, 30 Ianuarie 2024 (16:51:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Profesoara de matematică Anișoara Cătălina Isac, de la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava, a încetat din viață, marți, la vârsta de 63 de ani, din cauza unor probleme de sănătate care s-au acutizat în ultimele săptămâni.

Profesoara Isac era la catedră de 37 de ani, începându-și cariera didactică în septembrie 1986. A profesat la Școala Gimnazială Nr. 11, la Școala Gimnazială Nr. 10 (1986-2003), la Școala Gimnazială Nr. 1 (2003-2005), iar la Colegiul Economic „Dimitrie Cantermir” Suceava preda din 2005.

A fost șefa catedrei de matematică, profesor diriginte și avea gradul didactic I, cu gradație de merit.

A fost un cadru didactic implicat în activitățile școlare și extrașcolare, obținând rezultate deosebite la concursuri și olimpiade la nivel județean și național și la examenul de bacalaureat.

Era căsătorită și avea doi băieți și doi nepoți.

Îndurerați, colegii săi de la colegiul sucevean transmit: „Despre Cătălina nu pot vorbi la trecut. Este caldă, isteață, veselă și optimistă. Un om încercat de viață, care și-a trăit cu discreție dramele și a găsit puterea să încurajeze și să zâmbească; zâmbetul trece de buze și i-l găsești în ochi.

La toate fațetele ei, atât de diferite și atât de complexe, ne gândim acum, când am pierdut-o: fiică iubitoare, soră devotată, mamă a doi băieți împliniți și prin sprijinul ei necondiționat, bunică fericită a doi nepoței, soție minunată, profesor bun, dedicat și apropiat de toți copiii, diriginte înțelept, colegă pentru care cuvântul <colegial> avea un sens profund, derivat din educația părinților, la rândul lor educatori dedicați.

Nu în ultimul rând, prietenă pe care te puteai baza, calmă, rațională, echilibrată, cu o delicatețe pe care au descoperit-o toți cei norocoși să-i fie aproape. Greu să rezumi un om în doar câteva cuvinte. Un om de care ne va fi dor. Un om care lasă o urmă, mai mare sau mai mică, în noi toți, colegii ei.” 

„Cătălina a fost o persoană minunată, prietenoasă, mereu cu zâmbetul pe buze, o profesoară foarte iubită atât de colegi, cât și de elevi. Ne va lipsi atât din cancelarie, cât și din clasele de elevi și ne vom aminti mereu cu drag de zâmbetul ei cald și de vocea blândă cu care ne vorbea în cancelarie sau le explica elevilor problemele de matematică. Atât de repede a plecat și atât de nedrept e ceea ce i s-a întâmplat...! Dumnezeu s-o odihnească în pace și în lumină!”, au mai transmis colegii acesteia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesoara de matematică Cătălina Isac, de la Colegiul Economic, a trecut la cele veșnice.
 Vizualizări articol: 7072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Profesoara de matematică Cătălina Isac, de la Colegiul Economic, a trecut la cele veșnice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei