Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 14 (8543)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un șofer care a ieșit peste linia continuă din parcarea unui restaurant a încasat 4 amenzi, inclusiv pentru că avea plăcuța de înmatriculare murdară

Vineri, 19 Ianuarie 2024 (13:56:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr șofer la volanul unui BMW, care a încercat să fugă de polițiștii care i-au făcut semnal de oprire, a încasat amenzi în valoare de 3.300 de lei din partea agenților, printre altele pentru că plăcuța cu numărul de înmatriculare din partea din spate era murdară.

Joi noapte, în jurul orei 23.30, un echipaj de la Compartimentul Rutier Câmpulung Moldovenesc, în timp ce acționa în serviciu control trafic pe strada Calea Bucovinei, a observat cum șoferul unui BMW, care ieșea din parcarea restaurantului Popasul Baciului, a virat la stânga pentru a pătrunde pe strada Calea Bucovinei, încălcând marcajul longitudinal continuu simplu.

Polițiștii s-au îndreptat spre mașină și au efectuat semnal de oprire, șoferul revenind în parcare și coborând de la volan.

Agenții au constatat imediat că șoferul are intenția de a fugi pe jos, astfel că l-au urmărit și încătușat în parcarea pensiunii Hanul Bucovinei.

Polițiștii au stabilit în scurt timp că fugarul are 29 de ani și este din comuna Frumosu.

Aparent surprinzător, tânărul nu comitea nici o infracțiune, având permis de conducere valabil și nefiind băut.

Cu nervii întinși, probabil, la maximum, polițiștii au decis să îi aplice șoferului amenzi pentru toate abaterile constatate.  

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă totală în valoare de 3.300 lei pentru săvârșirea a 4 abateri la regimul circulației rutiere, respectiv pentru efectuarea manevrei de viraj la stânga încălcând marcajul longitudinal continuu, nerespectarea indicațiilor polițistului rutier, lipsa documentelor personale și pentru faptul că plăcuța cu numărul de înmatriculare din partea din spate era murdară.

Măsura complementară aplicată a fost cea de suspendare a permisului de conducere pentru 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un șofer care a ieșit peste linia continuă din parcarea unui restaurant a încasat 4 amenzi, inclusiv pentru că avea plăcuța de înmatriculare murdară.
 Vizualizări articol: 1730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un șofer care a ieșit peste linia continuă din parcarea unui restaurant a încasat 4 amenzi, inclusiv pentru că avea plăcuța de înmatriculare murdară5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei