Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 6 (8535)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campania umanitară „Pâinea cea de toate zilele”, pentru ajutorarea familiilor necăjite, continuă, la Fălticeni

Miercuri, 10 Ianuarie 2024 (15:39:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania umanitară „Pâinea cea de toate zilele”, pentru ajutorarea familiilor necăjite, continuă și în acest an la Fălticeni. Este vorba de inițiativa părintelui Alexandru Lungu, preot slujitor la Parohia Așezământul de bătrâni „Sf. Apostol Andrei” Fălticeni, care a lansat anul trecut, în noiembrie, campania umanitară „Pâinea cea de toate zilele”, pentru ajutorarea familiilor necăjite, care, de multe ori, nu au cu ce să-și cumpere nici măcar o pâine.

Până miercurea viitoare, 17 ianuarie 2024, oricine vrea să facă o faptă bună poate să doneze bani (cu care se va cumpăra pâine), apă, alimente la Parohia „Sfântul Apostol Andrei” din Fălticeni, de unde vor fi distribuite oamenilor nevoiași.

„Pornim anul cu prima acțiune pe care îmi doresc să o continui și în anul 2024, intitulată <Pâinea cea de toate zilele>. Am trecut într-una din zile într-o zonă a orașului unde se află câteva buncăre, iar alături stătea un copil care cotrobăia printre sacii de gunoi. A găsit într-o sacoșă și câteva colțuri de pâine mucegăită, pe care încerca să o mănânce potolindu-și foamea. Pentru foarte mulți oameni, pâinea este un aliment extrem de important. Uneori poate singurul care le potolește foamea într-o zi, uneori chiar în cele mai multe dintr-o săptămână. Alimentele se scumpesc permanent, iar fiecare dintre noi poate observa cât de puține produse putem așeza într-un coș de cumpărături. Cu 100 de lei, astăzi, aproape nu reușești să supraviețuiești mai mult de o zi, mai ales dacă ai și câțiva copii la masă. Așadar, intenția mea este ca săptămâna viitoare să ajung la cât mai multe familii cu o sacoșă plină de pâine și, dacă vom avea suficiente fonduri, și cu câteva alimente”, a transmis părintele Alexandru Lungu.

Ar fi bine să continuăm să ajutăm, să continuăm campaniile umanitare începute înainte de sărbătorile de iarnă, să continuăm să fim alături de oamenii necăjiți pe tot parcursul anului. Nu este suficientă o sacoșă cu bunătăți de Crăciun. Familiile nevoiașe, copiii, bătrânii au nevoie de hrană în fiecare zi.

Preotul Alexandru Lungu face un apel către toți oamenii care simt și doresc să participe la prima acțiune umanitară organizată în anul 2024. Puteți dona bani, alimente, apă, pentru ca, peste o săptămână, „câteva sute de pâini, câteva baxuri de apă și eventual și ceva alimente să ajungă la cei necăjiți”. „Acum am nevoie de voi pentru prima dată în acest an. Nu rămâneți indiferenți”, spune părintele  Lungu. Puteți să luați legătura cu inițiatorul campaniei, pr. Alexandru Lungu, la numărul de telefon 0799 828 026, pe WhatsApp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania umanitară „Pâinea cea de toate zilele”, pentru ajutorarea familiilor necăjite, continuă, la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania umanitară „Pâinea cea de toate zilele”, pentru ajutorarea familiilor necăjite, continuă, la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei