Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 295 (8519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9748 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5777 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ion Lungu va candida din partea PNL pentru al șaselea mandat de primar al Sucevei

Vineri, 15 Decembrie 2023 (13:18:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat vineri, în mod oficial, că va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului reședință de județ la alegerile locale de anul viitor. Dacă va câștiga, Ion Lungu va fi la al șaselea mandat și va fi cel mai longeviv primar al municipiului Suceava. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PNL Suceava, alături de liderul județean al partidului, Gheorghe Flutur, și de deputatul PNL Ioan Balan. Ion Lungu a precizat că nu mai spune că va candida pentru ultimul mandat, așa cum a făcut în anul 2020. El a subliniat faptul că o nouă candidatură este un act de maximă responsabilitate, având în vedere numărul mare de proiecte pe care Primăria Suceava le are în implementare în momentul de față. „Este un act de maximă responsabilitate o nouă candidatură. Noi avem 70 de proiecte la primărie, unul mai important decât altul, care trebuie duse la îndeplinire. Lipsit de modestie spun că în fiecare dimineață sunt la ora 7 la primărie și împingem, cu ghilimelele de rigoare, la realizarea acestor proiecte”, a spus Lungu. El a fost întrebat și de relația pe care o are cu actualul viceprimar PNL al Sucevei, Lucian Harșovschi, în condițiile în care există zvonuri cu privire la intenția acestuia de a candida pentru funcția de primar. Ion Lungu a spus că își dorește ca Lucian Harșovschi să rămână în echipă. „Relația mea cu domnul viceprimar Lucian Harșovschi este normală, corectă, civilizată și sunt convins că vom găsi o cale comună. Sigur că și el și-ar dori, asta este realitatea, dar eu sunt convins că vom rămâne în echipă și vom găsi o soluție să lucrăm bine în continuare spre folosul sucevenilor”, a precizat primarul Sucevei. Întrebat dacă și în 2024 va spune că va candida pentru ultimul mandat, Ion Lungu a răspuns imediat: „nu mai spun”. „Sigur că e o problemă asta cu ultimul mandat. Sunt mai multe mandate, dar fiecare mandat vine cu o anumită provocare. De data aceasta nu s-a întâmplat niciodată ca Suceava să aibă atât de multe proiecte importante pe care le-am inițiat, proiecte la care lucrez în fiecare zi și îi mulțumesc președintelui Gheorghe Flutur pentru sprijinul acordat”, a declarat Lungu.

 

·        Flutur: „Nu s-a inventat primărie cu doi primari. Înțelepciunea noastră trebuie să fie atât de profundă încât să găsim soluții să folosim resursa umană inteligent la noi acasă”

La rândul său, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat clar că liberalii și-l asumă pe Ion Lungu drept candidat pentru un nou mandat de primar al Sucevei. „Categoric da. Pentru că eu mă uit la fapte, la dezvoltare. Aici cred că trebuie să fiu foarte pragmatic. Acest pragmatism îl avem și la vârf. Chiar dacă dumnealui spunea în mandatul trecut că e ultimul mandat, viața a făcut să îl văd în acest mandat chiar mai activ decât altădată. Cred că l-a activat foarte mult și numărul de proiecte și provocările care sunt. Trebuie să recunoaștem acest lucru”, a spus Gheorghe Flutur. El a adăugat că PNL are o pepinieră de oameni foarte buni și în multe localități liberalii au echipe, primar – viceprimari, care au performat. „Nu s-a inventat primărie cu doi primari. Înțelepciunea noastră trebuie să fie atât de profundă încât să găsim soluții să folosim resursa umană inteligent la noi acasă. Și asta facem”, a afirmat Flutur. El a subliniat că sub conducerea lui Ion Lungu, Suceava s-a schimbat în bine, iar anul viitor trebuie promovat conceptul Suceava, oraș la autostradă, precum și caracterul regional al acestei zone.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu va candida din partea PNL pentru al șaselea mandat de primar al Sucevei.
 Vizualizări articol: 1205 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Ion Lungu va candida din partea PNL pentru al șaselea mandat de primar al Sucevei1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei