Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 295 (8519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Un Crăciun magic

Fii un Moș inspirat în acest an! Telefoane smart, ca noi, pe YZZY.ro, la prețuri corecte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Vin! Sărbătorile vin! Sărbătorile vin!”.

Iar sărbătorile acestea nu trebuie să treacă fără să oferi celor dragi cele mai inspirate daruri sau, de ce nu, să-ți oferi chiar ție un cadou în tendințe, un cadou smart care să-ți satisfacă așteptările și nevoile.

Partener în căutările tale îți este YZZY.ro, platforma online de vânzare și cumpărare de telefoane mobile second hand, locul unde sute de gadgeturi actuale (în special telefoane Apple și Samsung) te așteaptă să faci alegerea perfectă de Crăciun.

Vorbim despre telefoane actuale, cu prețuri de până la 40% mai mici față de ce oferă piața, produse care, până să ajungă la tine, trec printr-un proces riguros de verificare și testare din punct de vedere tehnic.

„Ce-ar fi să faci Crăciunul și mai magic? Ce zici de surprize high-tech pentru Crăciun? Găsește cadourile perfecte pe YZZY.ro, platforma sigură și transparentă pentru a cumpăra un telefon second hand. YZZY.ro nu înseamnă doar tehnologie de ultimă generație, ci și siguranța că vei primi un produs verificat, testat, curățat, 100% funcțional, cu garanție și posibilitatea de retur, dacă acesta nu corespunde cerințelor clientului. În plus, toate tranzacțiile sunt realizate printr-un sistem bine pus la punct, prin proceduri transparente și sigure”, au transmis reprezentanții businessului.

 

  • ⁠Peste 2.000 de clienți în 2023

 

 

Finalul anului 2023 vine cu un bilanț excelent pentru YZZY.ro, cu un portofoliu de peste 2000 de clienți care au accesat platforma pentru a vinde sau pentru a achiziționa un telefon mobil second hand, însă cu specificațiile și performanțele unuia nou.

Peste 2000 de pasionați de gadgeturi, de tendințele actuale din domeniu, s-au bucurat de experiența oferită YZZY.ro, la pachet cu toate beneficiile oferite: produse verificate, garanție 12 luni, drept de retur, prețuri bune, respect pentru client, consiliere și corectitudine.

În plus, rata de retur a produselor achiziționate este de doar 1%, ceea ce înseamnă o validare a muncii specialiștilor YZZY.ro în ceea ce privește verificarea și testarea telefoanelor.

„Magia Crăciunului vine și din plăcerea de a dărui. Alege smart un telefon ca nou. E un deal win-win, ne vedem pe YZZY.ro pentru a răsfoi portofoliul de telefoane disponibile, pentru a vinde sau pentru a cumpăra un gadget”, a mai spus managerul platformei.

 

 

Află toate detaliile de interes din pagina oficială www.yzzy.ro, selectând secțiunea pe care ți-o dorești, să vinzi sau să cumperi. Poți accesa și https://www.facebook.com/yzzy.mobile, https://www.tiktok.com/@yzzy.ro, pentru detalii, clipuri de prezentare, sugestii.

 

Contact: Str. Ana Ipătescu, Nr.5, et. 2, 208, contact@yzzy.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fii un Moș inspirat în acest an! Telefoane smart, ca noi, pe YZZY.ro, la prețuri corecte.
 Vizualizări articol: 589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fii un Moș inspirat în acest an! Telefoane smart, ca noi, pe YZZY.ro, la prețuri corecte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei