Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 286 (8510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Tânărul care a provocat accidentul în care a murit tânăra proaspăt căsătorită se fălea pe rețele de socializare că este vitezoman

Marţi, 5 Decembrie 2023 (16:56:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cumplitul accident de duminică seară de pe drumul comunal Dumbrăveni-Bursuceni a avut în prim plan viteza excesivă, o arată destul de clar avariile suferite de cele două mașini și consecințele dramatice care au urmat impactului.

Oamenii din zona Corocăiești-Verești spun că tânărul care a intrat pe contrasens fusese remarcat în sensul rău în mai multe rânduri pe drumurile din sat și din comună, pe care circula cu viteză foarte mare, total neadaptată la condițiile de drum, la volanul VW-ului Golf cu care a fost implicat în accident, dar și al altor mașini.

Mai mult, pe pagina de TikTok a lui Mihai Logofătu, tânărul implicat în accident și care se află și el în stare foarte gravă, sunt afișate mai multe filmulețe în care acesta apare la volanul mașinii, rulând prin localitate. În unul din aceste filmulețe, tânărul se fălește cu faptul că ar fi atins 200 de km/h, după cum apare în bordul mașinii.

Chiar dacă acestea nu sunt probe directe, indicii ale cauzei accidentului pot fi.

”Cunoaștem mașina. Am văzut-o prin comună și m-am mirat cu ce viteză circula. Oamenii îl știau de vitezoman, trecea cu viteză foarte mare pe lângă ei. Nu vreau să mă gândesc că aș fi putut fi eu pe contrasens, cu copil de 3 ani în mașină”, a relatat o localnică ce s-a adresat cotidianului nostru.   

Duminică noapte, în jur de 22.30, Lavinia Burcă, în vârstă de 24 de ani, din satul Corocăiești, din comuna Verești, conducea regulamentar un BMW. În mașină se mai aflau soțul său și un minor de 17 ani. Cei doi tineri de 24 de ani erau căsătoriți de câteva luni de zile. 

Din sens opus circula un VW Golf condus de Mihai Logofătu, în vârstă de 21 de ani, tot din Verești. Acesta a intrat pe contrasens (sau circula pe contrasens), unde a avut loc impactului zdrobitor cu BMW-ul în care erau cei trei oameni.

Tânăra de 24 de ani de la volanul BMW-ului a fost declarată decedată la fața locului de echipajele medicale ajunse cât de repede s-a putut la locul accidentului.

La spital au ajuns în stare gravă soțul tinerei de 24 de ani, pasagerul de 17 ani din BMW și tânărul de 21 de ani care ar fi pătruns cu mașina pe contrasens.

Conform informațiilor medicale actualizate, din cursul zilei de marți, 5 decembrie, minorul de 17 ani și șoferul de 21 de ani de pe VW Golf sunt în stare critică. Tânărul de 17 ani este în comă profundă, cu prognostic rezervat, cel de 21 de ani este intubat în ATI, în comă, dar stabil, într-o stare ceva mai bună fiind Ionuț Burcă, în vârstă de 24 de ani, cel care și-a pierdut soția în accident.

Tânărul de 24 de ani este stabil, dar mai are de trecut prin intervenții chirurgicale la nivelul umărului și al femurului.    

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă ancheta pentru a stabili cauza exactă a accidentului și dacă au existat și alte circumstanțe agravante în cazul autorului accidentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a provocat accidentul în care a murit tânăra proaspăt căsătorită se fălea pe rețele de socializare că este vitezoman.
 Vizualizări articol: 3492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Tânărul care a provocat accidentul în care a murit tânăra proaspăt căsătorită se fălea pe rețele de socializare că este vitezoman2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei