Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 286 (8510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poetul Ioan Caulea și poeta Adela Șulea, invitați la Seara de poezie de joi, organizată de Casa de Poezie Light of ink

Marţi, 5 Decembrie 2023 (09:03:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa de Poezie Light of ink și Palo Santo Shop, Bar și Coffee Hub, în parteneriat cu Colegiul Național „Petru Rareș” din Suceava și Editura Castrum de Thymes, organizează joi, 7 decembrie 2023, începând cu ora 18.30, Seara de Poezie 4 (serie nouă), organizată în Palo Santo Shop, Bar și Coffee Hub (Suceava, strada Bistriței 8, cartier Obcini). Invitații ediției sunt poetul Ioan Caulea și poeta Adela Șulea. Moderatoare este poeta Alexia Plăcintă.

În cadrul Serii de Poezie, va avea loc lansarea volumului „Arabescuri” (prefață: Cristian-Paul Mozoru; postfață: Daniel Luca), publicat de Ioan Caulea în 2023, la Editura Castrum de Thymes, Giroc. Volumul va fi prezentat de Vlad Sibechi, cronicar literar. Adela Șulea debutează la Seara de Poezie.
Ioan Caulea (n. 1971, Fălticeni) este absolvent al Facultății de Filosofie a Universității „Al.I. Cuza” Iași, profesor de Filosofie la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni. Este membru al Cenaclului Literar „Nicolae Labiș” din Fălticeni și al Cenaclului Transfrontalier „Mașina cu Poeți”. A publicat poezie în reviste literare (Antares, Septentrion, Monitorul de Poezie etc.) și antologii. A câștigat mai multe premii la concursuri literare, între care premiul I la Concursul de volume de poezie pentru autorii nedebutați, organizat de Editura Castrum de Thymes. A publicat în 2023 volumul de debut „Arabescuri” la Editura Castrum de Thymes, colecția Calcit.

Adela Șulea (n. 2006, Suceava) este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „Petru Rareș” din Suceava. Membră a Casei de Poezie Light of ink. A publicat în reviste și antologii. A câștigat premii la importante concursuri literare. Adela este, de asemenea, o foarte bună recitatoare de poezie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poetul Ioan Caulea și poeta Adela Șulea, invitați la Seara de poezie de joi, organizată de Casa de Poezie Light of ink.
 Vizualizări articol: 484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poetul Ioan Caulea și poeta Adela Șulea, invitați la Seara de poezie de joi, organizată de Casa de Poezie Light of ink0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei