Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 286 (8510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fiul care și-a ucis mama și-a recunoscut fapta și a pus-o pe seama alcoolului și a unui exces de furie

Marţi, 5 Decembrie 2023 (13:19:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Bărbatul în vârstă de 36 de ani, din Dumbrăveni, care și-a ucis mama în bătaie și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor.

Conform unor surse, Marius Brahariu le-a spus anchetatorilor că era băut și că a avut un exces de furie după ce s-a luat la ceartă cu mama sa, care venise să îi facă ordine prin casă.

Individul a fost reținut în arest, luni seară, în primă fază pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de „violență în familie cu raportare la infracțiunea de omor”.

Ancheta polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale Suceava se derulează sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Procurorii vor solicita mai mult ca sigur emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile și vor decide dacă se impune ca acesta să fie și expertizat psihiatric.

Fiul reținut pentru omor este un om de afaceri destul de important în Dumbrăveni, având o firmă de transport marfă. De altfel, un șofer al acestuia a descoperit grozăvia luni, în jurul orei 14.40, când și-a căutat șeful acasă, pentru că nu mai răspundea la telefon.

În casă, bătrâna a fost găsită întinsă pe pardoseala unei camere, cu urme de violență pe corp și acoperită cu mai multe bunuri de prin locuință.  

După cum am arătat în exclusivitate în Monitorul de Suceava încă de luni seară, în locuință s-au găsit urmele unei veritabile lupte, bătrâna încercând să se salveze. Loviturile fatale i-au fost aplicate cu o bucată din lemn, probabil un picior al unei mese. Fiul avea și el urme ale luptei pe care a dus-o cu mama sa. Omorul a fost comis încă din seara zilei de duminică, 3 decembrie, așadar cu aproximativ 20 de ore înainte de apelul la 112.

Marius Brahariu locuia singur după ce acum aproximativ 2 ani fusese părăsit de concubina cu care avusese o relație de aproximativ 6 ani. Violența pare să fi fost și motivul despărțirii celor doi.

În cazul acestuia s-a observat o degradare accentuată a stării în ultima perioadă. Bărbatul avea un comportament tot mai suspect și violent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul care și-a ucis mama și-a recunoscut fapta și a pus-o pe seama alcoolului și a unui exces de furie.
 Vizualizări articol: 2889 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiul care și-a ucis mama și-a recunoscut fapta și a pus-o pe seama alcoolului și a unui exces de furie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei