Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 286 (8510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9748 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5777 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul Bogdan Loghin îi invită pe rădăuțeni să participe în număr cât mai mare la împodobirea bradului de Crăciun

Marţi, 5 Decembrie 2023 (18:14:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Rădăuți va organiza în perioada 8 – 10 decembrie a.c. „Târgul de iarnă” al unităților școlare din acest municipiu. Primarul Bogdan Loghin a lansat cu acest prilej o invitație inedită pentru locuitorii din Rădăuți. „Municipiul Rădăuți avea nevoie de un brad de Crăciun, un brad care să simbolizeze unitatea resimțită de întreaga noastră comunitate și, mai mult de atât, să bucure nu doar sufletele copiilor noștri, ci și pe ale noastre. Pentru prima dată, indiferent de vârstă, cei ce doresc sunt invitați să împodobească cu ornamentele lor bradul care este amplasat deja pe esplanada statuii ecvestre”, a spus Bogdan Loghin. El a precizat că împodobirea bradului va avea loc pe 8 decembrie, începând cu ora 17:00, înainte ca Moș Nicolae să împartă cadouri copiilor din Rădăuți. „Venim cu rugămintea ca fiecare copil, părinte sau bunic care dorește să participe la decorarea bradului de Crăciun din acest an să pregătească câte un ornament pe care să-l așeze, alături de cei dragi, în ceea ce noi ne dorim să fie <Bradul de Crăciun al copiilor din Rădăuți>. În felul acesta îmbrățișăm cu toții spiritul magic al sărbătorilor de iarnă, împărtășind bucuria comună a unei întregi comunități, bucurie pe care o vom crea împreună și de care ne vom bucura ca o adevărată comunitate. Este un proiect de suflet care ne dorim să devină tradiție în municipiul nostru”, a transmis Bogdan Loghin. El a adăugat că „Târgul de Iarnă”, organizat în premieră în acest municipiu, va fi deschis tot vineri, 8 decembrie 2023, începând cu ora 15:00, în parcul de lângă Statuia Ecvestră a lui Bogdan I. Loghin a arătat că pe parcursul celor trei zile, până duminică, 10 decembrie, grădinițele, școlile gimnaziale și liceele din Rădăuți se vor organiza pentru a desface produse specifice de sezon, fondurile obținute urmând să fie ulterior gestionate de asociațiile de părinți. Potrivit programului, tot vineri, după împodobirea bradului de Crăciun, copiii vor primi daruri de la Moș Nicolae. Pentru ziua de sâmbătă, 9 decembrie, târgul va fi deschis de la ora 12:00, iar de la ora 13:00 va avea loc „Feeria Crăciunului”, un concert susținut de orchestra „Florile Bucovinei”. Duminică, târgul de Crăciun va fi deschis tot de la ora 12:00, iar în cadrul manifestărilor va avea loc și un concert de colinde susținut de liceeni din municipiu. Pe toată perioada târgului nu vor lipsi porcul la proțap, șorici și jumări, standul de brânzeturi și vinul fiert.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Bogdan Loghin îi invită pe rădăuțeni să participe în număr cât mai mare la împodobirea bradului de Crăciun.
 Vizualizări articol: 737 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Bogdan Loghin îi invită pe rădăuțeni să participe în număr cât mai mare la împodobirea bradului de Crăciun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei