Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 233 (8457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Rezultate bune pentru elevii suceveni la examenele Cambridge, de certificare a cunoștințelor de engleză

Miercuri, 4 Octombrie 2023 (11:03:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Rezultatele elevilor suceveni cu performanțe deosebite la limba engleză au fost sărbătorite, la finele lunii septembrie, în cadrul unei festivității Cambridge.

Elevilor le-au fost înmânate oficial certificatele internaționale Cambridge English, diplome de competenţă lingvistică acordate de Universitatea Cambridge din Marea Britanie, recunoscute și apreciate pe plan internațional.

„În perioada august 2022 - iulie 2023, un număr de 166 de elevi au susținut examenul Cambridge English prin intermediul Centrului de pregătire Cambridge - Colegiul Național <Mihai Eminescu> Suceava, rata de succes a acestora fiind de 100%”, au specificat organizatorii.

·        Colegiul Național “Mihai Eminescu” Suceava, centru “Platinum”

Colegiul Național “Mihai Eminescu” Suceava a devenit, în acest an, membru Platinum al Twinkle Star Exam Centre, având în vedere rezultatele și performanța înregistrate prin depășirea pragului de 151 de candidați înscriși la un examen Cambridge English pe durata unui an școlar.

Majoritatea acestor candidați au fost pregătiți de profesorii catedrei de limba engleză a Colegiului Naţional “Mihai Eminescu”.

Distincția de centru partener “Platinum” a fost acordată colegiului în cadrul festivității de reprezentantul Twinkle Star Exam Centre, unul dintre cele cinci centre autorizate Cambridge English pentru organizarea acestor examene internaționale în România.

“Ne bucură faptul că tot mai mulți părinți și elevi înțeleg importanța susținerii unui examen Cambridge English pentru a fructifica munca depusă și pasiunea pentru limba engleză. Suntem centru de pregătire Cambridge English din anul școlar 2019-2020, am pornit la drum cu 46 de candidați la aceste examene, am crescut gradual și iată că acum numărăm 424 de candidați care au obținut în acești ani certificate Cambridge English cu sprijinul nostru. Apreciem sprijinul primit prin programul de parteneriat cu Twinkle Star Exam Centre, care a fost alături de noi pas cu pas de când am început această colaborare, și suntem onorați de distincția primită în calitate de partener Platinum, o încununare a rezultatelor candidaților care s-au pregătit în cadrul colegiului nostru”, a precizat Silvia Corina Nuţu, director al Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” Suceava.

Certificatele Cambridge English sunt valabile pe viață și sunt recunoscute la nivel mondial de nenumărate instituții și angajatori, iar în România sunt folosite pentru echivalarea probelor de competență lingvistică, la admiterea în clasa a V-a și a IX-a, respectiv la Bacalaureat.

Calendarul examenelor Cambridge English care vor fi organizate la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Suceava în anul 2023-2024 a fost lansat și se pot înscrie elevi din întreg județul interesați să obțină un certificat Cambridge English.

Următoarea sesiune de examene va avea loc în data de 16 decembrie 2023, fiind organizată pentru toate nivelurile, de la Pre A1 Starters până la C1 Advanced inclusiv. Pentru detalii și înscrieri: https://examenecambridge.ro/inscrieri-examene/ .

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezultate bune pentru elevii suceveni la examenele Cambridge, de certificare a cunoștințelor de engleză.
 Vizualizări articol: 4244 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Rezultate bune pentru elevii suceveni la examenele Cambridge, de certificare a cunoștințelor de engleză5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei