Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 233 (8457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Aglomerație la ghișeele TPL și în a treia zi de eliberare a abonamentelor de transport gratuit pentru pensionari

Miercuri, 4 Octombrie 2023 (13:33:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Decizia municipalității sucevene, de a acorda gratuitate pensionarilor la transportul public în comun, de la 1 octombrie, i-a determinat pe mulți dintre potențialii beneficiari să se grăbească să obțină abonamentele valabile un an de zile, chiar dacă au încă valabile abonamentele anterioare, pentru care au plătit 50% din valoare.

Drept urmare, începând de luni dimineață, în dreptul ghișeelor asistate TPL din Centru, Orizont, Obcini și Gară s-au format cozi de zeci de persoane, inclusiv miercuri, în a treia zi de distribuire a abonamentelor de gratuitate pentru pensionari.

„Miercuri dimineață aveam deja eliberate peste 2.100 de abonamente gratuite pentru pensionarii din municipiul Suceava. Cu siguranță ajungem la 3.000 până la finele zilei și ne așteptăm ca de joi să scadă numărul de solicitări, să intrăm cât de cât în normal, pentru că cei care au venit acum sunt cei care circulau de obicei cu mijloacele de transport în comun. Vor mai veni și alte solicitări, dar nu atât de multe ca în primele trei zile”, a declarat directorul TPL, Gabriel Petruc.

Comparativ, din rândul studenților, care acum beneficiază și ei de gratuitate, în același interval de timp au fost solicitate doar 23 de abonamente TPL.

Interesant este și faptul că deși acordarea gratuității la transportul în comun pensionarilor din municipiul Suceava este o facilitate acordată de administrația locală celor care plătesc taxe și impozite în acest oraș, foarte multe solicitări și chiar reclamații au ajuns la TPL de la persoane care locuiesc în alte localități, dar voiau să li se dea gratuitate la transport în municipiul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aglomerație la ghișeele TPL și în a treia zi de eliberare a abonamentelor de transport gratuit pentru pensionari.
 Vizualizări articol: 1825 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aglomerație la ghișeele TPL și în a treia zi de eliberare a abonamentelor de transport gratuit pentru pensionari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei