Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 202 (8426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur îi transmite lui Stan „să nu se mai teamă de acțiunile lui și să vină alături de el pentru a susține proiectele din județ”

Marţi, 29 August 2023 (15:44:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, i-a transmis liderului PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, că ar fi mai bine să nu se mai teamă de acțiunile lui și să i se alăture pentru a susține realizarea a cât mai multor proiecte în județ. Gheorghe Flutur i-a transmis acest mesaj lui Ioan Stan după ce acesta a spus că președintele CJ Suceava nu are nici un merit în realizarea proiectelor de gaz metan din județ, meritul revenind exclusiv primarilor. „Vă sugerez să nu vă mai temeți de acțiunile mele și să veniți alături pentru a susține cât mai multe proiecte pentru județul Suceava. Pentru corecta informare a sucevenilor, spun că eu, în calitate de președinte al CJ Suceava, mă lupt să aduc fonduri, să le deblochez acolo unde sunt blocate, pentru că mă interesează ca acest județ să se dezvolte.

Nu am spus că proiectele pe gaz metan sunt promovate doar de Gheorghe Flutur, ci este și meritul primarilor PNL, PSD și de la alte partide, care au depus aceste proiecte, și îi felicit pe toți”, a spus Flutur. El a arătat că aceste proiecte sunt susținute de coaliția PNL-PSD și a apreciat că județul Suceava este campion la accesarea de fonduri. „Mai exact, luni am convocat cele 37 de primării care au proiecte pe gaz metan pentru că sunt îngrijorat că în 10 județe s-au semnat deja proiectele și încep lucrările, iar la noi nu s-a semnat nici un proiect. Am vrut să aflu cauzele, am analizat fiecare primărie în parte și am constatat că în următoarele două luni se va semna cea mai mare parte a proiectelor, acestea fiind într-un stadiu avansat, unii au și operatorii desemnați, dar la unii întârzie avizele de la o serie de instituții, la alții s-au modificat soluțiile tehnice, așa că au apărut întârzieri”, a declarat Gheorghe Flutur, care a mai adăugat: ”Cine ați vrea, domnule Stan, să facă aceste discuții? Nu eu, ca președinte al CJ Suceava, împreună cu aparatul tehnic, trebuie să vedem ce este blocat pentru a se debloca? Cine vreți, domnule Stan, să facă discuții cu furnizorii de energie electrică referitor la relația cu primăriile și cu cetățenii? Nu noi, care să le arătăm unde este nevoie de investiții în posturi de transformare sau rețele?

Cum vreți, domnule Stan, să discutăm cu cei de la Drumuri Naționale pentru repararea tronsoanelor de drum care vin din frontiera cu Ucraina, pentru asfaltarea unor tronsoane de drum care nu arată bine, cum ar fi cele de la Marginea, Solca, Voitinel, Palma?”.

Președintele CJ Suceava a mai spus că poate să îi dea mai multe exemple în care CJ Suceava se implică, însă vede că de fiecare dată Ioan Stan îi reproșează faptul că se implică. Flutur a arătat că aceste exemple sunt grăbirea documentației pentru Autostrada A7, dar și înființarea rețelelor de gaz metan.

„Greu de înțeles. Dacă nu mă implic, nu e bine, dacă mă implic, vă deranjez. Voi continua să mă implic și vă invit alături de mine la dezvoltarea județului Suceava, așa cum și primarii dumneavoastră sunt. Lăsați invidia politică deoparte și haideți la construcție! Sunt pregătit să lucrăm împreună pentru dezvoltarea județului Suceava”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îi transmite lui Stan „să nu se mai teamă de acțiunile lui și să vină alături de el pentru a susține proiectele din județ”.
 Vizualizări articol: 1246 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur îi transmite lui Stan „să nu se mai teamă de acțiunile lui și să vină alături de el pentru a susține proiectele din județ”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei