luni, 28 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 201 (8425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

60 de elevi au participat la Școala de vară ,,Copilăria, o lume de vis”, organizată la Școala Nr. 1 Suceava

Luni, 28 August 2023 (13:38:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava s-a desfășurat, în perioada 21 – 25 august, a IV-a ediție a Școlii de vară ,,Copilăria, o lume de vis”, la care au participat aproximativ 60 de elevi ai școlii.

Copiii au petrecut cinci zile intense, cu jocuri, dans, ateliere de pictură, colaj, cusături, drumeții, echitație, plimbări cu trăsura, activități sportive, iar, la final, zâmbetele și entuziasmul de pe fețele lor le-au confirmat profesorilor că toate activitățile propuse de ei au avut impactul dorit.

Copiii au fost antrenați în activități outdoor diverse și atractive de către profesorii voluntari implicați în proiect: Mihaela Rusu, Adina Grigoraș, Cristina Melinte, Maria Ienache, Anca Căldăruș, Mihaela Tudosă, Ștefania Domunco, Maricica Andronache, Raluca Morhan, Cătălina Lucasevici, Oana Sasu, Rodica Murișanu și Cristi Hurjui.

O contribuție foarte importantă în acest proiect au avut-o și sponsorii: Fundația Umanitară ASSIST, CAR Învățământ Fălticeni și Primăria Suceava. „Și în acest an, și la Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava s-au adunat copii dornici să petreacă timp frumos de vacanță, de calitate, cu învățare, cu activități intense de dezvoltare personală, artistice și sportive. Toate acestea au fost posibile în cadrul celei de-a treia ediții a Școlii de vară Copilăria – o lume de vis, proiect aprobat de Inspectoratul Școlar Județean Suceava. Cu implicarea unor cadre didactice responsabile, creative și interesate de educația nonformală, a unor voluntari inimoși și a unor parteneri de nădejde, în cele cinci zile s-au derulat activități deosebite, antrenante, practice, ce i-au implicat pe elevi în propria formare.Felicitări tuturor celor ce au facilitat derularea acestui proiect în bune condiții și cu obiectivul principal atins: copii fericiți care au dobândit noi dimensiuni ale formării lor personale!”, au transmis profesorii Dorina Dulceac și Adriana Coțovanu, inspectori școlari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 60 de elevi au participat la Școala de vară ,,Copilăria, o lume de vis”, organizată la Școala Nr. 1 Suceava.
 Vizualizări articol: 480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
60 de elevi au participat la Școala de vară ,,Copilăria, o lume de vis”, organizată la Școala Nr. 1 Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei