Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 201 (8425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Promovare

Flutur, de la Sărbătoarea Muntelui de pe Rarău: „Bucovina este țara autenticului și a frumosului”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva mii de persoane au participat, duminică, la Sărbătoarea Muntelui de pe Masivul Rarău, manifestare care încheie seria de evenimente organizate de Consiliul Județean Suceava în cadrul Lunii Diasporei. „Sărbătoarea Muntelui” a avut loc în zona denumită Munceii Rarăului, în prezența președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a deputatului Angelica Fădor, prefectului Alexandru Moldovan și a numeroși primari din întreg județul. În deschiderea evenimentului, Gheorghe Flutur a ținut să remarce faptul că la evenimentele din această vară din județ au fost peste 320.000 de participanți, ceea ce demonstrează pe deplin că Bucovina este țara autenticului. „Încheiem cu Sărbătoarea Muntelui, pe Rarău, un ciclu de evenimente culturale în Bucovina organizate și coordonate de Consiliul Județean Suceava. Iar luna august a adus în cele aproape 50 de evenimente peste 320.000 de participanți. Și vorbim de evenimente precum Festivalul Medieval, Hora de la Prislop, Festivalul Păstrăvului, Întâlnirile Bucovinene de la Câmpulung Moldovenesc și multe alte evenimente de rock, folk și alte categorii. Asta înseamnă că Bucovina este un izvor nesecat de talente și de evenimente. Asta înseamnă că Bucovina este căutată. Bucovina a devenit într-adevăr poate cea mai importantă zonă a autenticului, a naturalului, a frumosului. Și acest lucru se vede cu ochiul liber de fiecare dată. Și ne bucurăm că am fost cei care am organizat cea mai mare parte a acestor evenimente, împreună cu primarii din județul Suceava și cu artiștii. Bravo lor!”, a transmis Gheorghe Flutur. El i-a încurajat pe români și pe străini să vină în continuare în Bucovina. „Bucovina este țara autenticului, a lucrurilor originale, străvechi, cu rădăcini, cu folclor, cu straie populare, cu tradiții, gastronomie, cazare și peisaje. Toate sunt la ele acasă. Hai în Bucovina!”, a mai spus președintele CJ Suceava. El a făcut un apel și către suceveni să țină la Bucovina, la autenticul și frumusețile acestei zone. 

Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a ținut să transmită și un mesaj de compasiune și regretele sale pentru pierderea celor patru tineri dansatori ai Ansamblul Folcloric „Florile Bucovinei” din Rădăuți, care în urmă cu o săptămână și-au pierdut viața într-un tragic accident rutier produs în comuna Dorna Candrenilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, de la Sărbătoarea Muntelui de pe Rarău: „Bucovina este țara autenticului și a frumosului”.
 Vizualizări articol: 1054 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Flutur, de la Sărbătoarea Muntelui de pe Rarău: „Bucovina este țara autenticului și a frumosului”3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei