Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 187 (8411)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Polonia și Georgia, țările invitate în acest an la Câmpulung Film Fest, ediția a VIII-a

Vineri, 11 August 2023 (15:41:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Polonia și Georgia sunt țările invitate în acest an la Câmpulung Film Fest, ediția a VIII-a, eveniment ce se desfășoară, în perioada 11-15 august, la Câmpulung Moldovenesc. Participanții au parte de un program variat: proiecții de film și cine-concert, ateliere, matineu, expoziții și petreceri, întâlniri cu regizori din străinătate,  eveniment gastronomic.

Organizatorii au declarat că anul acesta au pregătit o serie de workshopuri dedicate atât celor mici, cât și celor care doresc să-și ocupe timpul cu ceva mai creativ. Acestea se vor desfășura, zilnic, între ora 13:00 și ora 17:00. Nu vor lipsi atelierul de pictat pe lemn, de pictat cu paiul, de pictat pe conuri, atelierul de origami, atelierele tematice celor două țări invitate, Polonia și Georgia, și desigur un atelier de tineri și cariere de la cei de la Hope for Humanity. Și competiția de scurtmetraje românești „Buzduganul de Aur” a ajuns anul acesta la ediția a III-a. 

 

·        În deschidere, filmul „Între Revoluții” 

Ediția a VIII-a a festivalului se deschide oficial cu filmul „Între Revoluții” (r. Vlad Petri), urmat de cine-concertul care, de data aceasta, va aduce în lumina reflectoarelor filmul „Aventurile Prințului Achmed”, regizat de către Lotte Reiniger, acompaniat live de muzica originală creată de Danaga.

Sâmbătă, 12 august, are loc Seara Culturilor Comparate, când publicul va putea viziona filme atent alese din Georgia și Polonia. Programul de sâmbătă: lungmetraj: House of others (Georgia), lungmetraj: The Land/Kraj (Polonia),

Seara Culturilor Comparate (scurtmetraje din Polonia și Georgia)

A III-a ediție a competiției de scurt metraje „Buzduganul de Aur” va avea loc duminică, 13 august, unde votul publicului va determina filmul câștigător, dintre cele 11 scurtmetraje românești ce vor fi proiectate. Program duminică: lungmetraj: David, competiția de scurtmetraj românesc: Buzduganul de Aur,

lungmetraj: Film Horror la miezul nopţii.

 

·        Luni, invitat Cătălin Scărlătescu

Luni, 14 august, va avea loc „Evenimentul Gastronomic”, în prezența lui Cătălin Scărlătescu, în cadrul căruia va fi proiectat filmul „Little Joe”. Pe tot parcursul zilei de luni vor fi proiectate filme românești de lungmetraj documentar, printre care se va integra și o urmă de ficțiune. Programul zilei de luni: Lungmetraj: Pentru mine tu ești Ceaușescu, Lungmetraj: Oamenii drumului: Terra Banatica, Lungmetraj: Arsenie: Viața de Apoi. Va fi intrare liberă la: Activități Village (zilnic), Workshopuri (zilnic), Expoziții (zilnic), Matineu (Filme pentru copii) (zilnic), Petrecere în Village (Luni).

Marți, 15 august, va continua cu o serie de proiecții de scurtmetraj documentar, iar seara festivalul se va încheia pe vechea pârtie de schi (Istrati), unde publicul va putea viziona filmul „Tigru” (r. Andrei Tănase).

Marți, toată ziua este intrarea gratuită la Scurtmetraje românești, Câștigător Competiția de scurtmetraj românesc: Buzduganul de Aur, Filmul de închidere (Tigru).

Câmpulung Film Fest este un eveniment organizat de către Asociația Hasmațuchi, în parteneriat cu Primăria Câmpulung Moldovenesc și cu mult sprijin oferit din partea sponsorilor principali, Kimpolung și Bucovina 360.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polonia și Georgia, țările invitate în acest an la Câmpulung Film Fest, ediția a VIII-a.
 Vizualizări articol: 1238 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polonia și Georgia, țările invitate în acest an la Câmpulung Film Fest, ediția a VIII-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei