Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 187 (8411)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Scoțienii, zgârciți și cu minutele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zilele în care nu se întâmplă nimic sunt cele de dinaintea etapei europene de joi, adică proaspăta Conferință, locul de joacă al formațiilor de care cei mai mulți suporteri nu au auzit. Să ne punem în locul celorlalți europeni, din est, din vest sau din rest – câți dintre ei or fi auzit de Farul Constanța? Dar de Sepsi Sf Gheorghe? Ca să nu mai vorbim că sunt destui care nu o ghicesc pe Steaua sub înșiruirea de consoane FCSB. N-or fi ghicind-o poate pentru că nici nu e, deși s-au mai găsit căi de atac în justiție, mereu e loc de așa ceva. Totuși, putem arunca un ochi la ce se întâmplă în Liga Campionilor, căci turul trei preliminar are niște echipe cunoscute în vitrină, unele chiar celebre. Nu e un cuvânt exagerat, din moment ce unele dintre ele sunt chiar câștigătoare ale competiției, chiar dacă ea se numea altfel la vremea respectivă. Este vorba de PSV și Marseille, cu rezultate diametral opuse la debutul în acest sezon european. Olandezii aproape că și-au asigurat calificarea în play-off printr-un succes acasă la trei goluri diferență cu austriecii de la Sturm Graz, în timp ce francezii au pierdut scurt și meschin la Panathinaikos, după o eliminare dictată de Istvan Kovacs, impietate care l-a băgat în gura pamfletarului flecar, se știe! Pe același palier aș așeza-o și pe Glasgow Rangers, prin prisma tradiției. Aici aș trece la și altele rezultatul de 2-1 cu Servette, fiindcă mi-a ridicat ambele sprâncene introducerea lui Ianis Hagi abia în minutul 88-89! Statutul ăsta de intrare la trecerea timpului este neașteptat pentru Hagi jr., chiar dacă lupta pentru un post de titular mi se părea oricum dificilă. Tranziția după accidentare s-a făcut în ultima jumătate a sezonului trecut, pregătirea a fost făcută în parametri normali, dar iată că reintegrarea românului nu se produce. Sau poate se coace un transfer? Tot cu 2-1 au bătut și faroezii de la Klaksvik pe Molde, scor care permite eroilor acestui început de sezon să spere la ceva și mai mare decât au realizat deja.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scoțienii, zgârciți și cu minutele.
 Vizualizări articol: 638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Scoțienii, zgârciți și cu minutele5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei