Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 187 (8411)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Un suflu nou

Librăria Alexandria Burdujeni își așteaptă clienții într-un spațiu modernizat, mai prietenos și cu numeroase oferte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Librăria Alexandria din cartierul Burdujeni și-a redeschis porțile, în această săptămână, spațiul beneficiind de ample lucrări de modernizare și reabilitare.

Iubitorii de carte sunt așteptați într-o locație mai luminoasă, mai primitoare, prietenoasă și cu până la 40% mai spațioasă, ceea ce înseamnă o ofertă de produse mai generoasă pentru toți clienții librăriei.

„E un spațiu renovat în totalitate, mai primitor, mai aproape de oameni, cu autoservire 100%, înainte fiind servire asistată în mare parte. Spațiul mai generos ne-a permis să aducem și edituri pe care nu le-am avut până acum în Burdujeni, produse noi, o ofertă mai diversificată. Lucrările au durat șase săptămâni și ne bucurăm că am reușit să aducem un suflu nou acestei librării”, a menționat Cezar Căilean, director de marketing Alexandria Librării.

Librăria din Burdujeni, din str. Calea Unirii, nr. 39, Bl.92, stația Orizont,are program zilnic (luni – vineri: 7.30 - 19.30; sâmbătă: 09:00 - 17:00, duminica: 10:00 - 15:00) şi poate fi contactată la numărul de telefon 0230.518618 şi pe https://www.facebook.com/AlexandriaBurdujeni.

 

Oferte la cărți și rechizite

Sub sloganul deja consacrat „Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu”, toate librăriile Alexandria desfășoară o serie de promoții atractive în această perioadă.

 Astfel, pentru iubitorii de lectură, Alexandria propune 2+1 gratuit la titlurile editurilor Litera, Curtea veche, Ars Libri, dar și reduceri procentuale la alte edituri din portofoliu.

De asemenea, pentru începerea școlii, Alexandria vine în sprijinul părinților cu o serie de campanii promoționale – 50% reducere la toate stilourile, Târgul de ghiozdane și penare deștepte (50% reducere la o gamă mare de ghiozdane și penare).

De asemenea, librăriile Alexandria continuă programele pentru susținerea învățământului din România – EduCard (program de reduceri destinat cadrelor didactice din Romania, indiferent de ciclul de învățământ) și SchoolCard (destinat elevilor).

Detalii despre promoții la https://www.librariilealexandria.ro/promotii

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Librăria Alexandria Burdujeni își așteaptă clienții într-un spațiu modernizat, mai prietenos și cu numeroase oferte.
 Vizualizări articol: 1284 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Librăria Alexandria Burdujeni își așteaptă clienții într-un spațiu modernizat, mai prietenos și cu numeroase oferte4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei