Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 178 (8402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Foresta trage să nu moară

Marţi, 1 August 2023 (16:42:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Situația de la Foresta rămâne oarecum incertă chiar dacă lotul echipei s-a reunit în urmă cu două săptămâni. „Galben-verzii” s-au despărțit în intersezon de antrenorii Dorin Goian și Ovidiu Bosancu, precum și de fotbaliștii Cornel Căinari, Cătălin Grosu și Iosif Netbai, plecați la Bucovina Rădăuți, Ștefan Cană, care a semnat cu CSM Alexandria, Marian Botezatu, transferat la Aerostar Bacău, Vlad Codău, înregimentat de Viitorul Darabani, Robert Martin, care a decis să renunțe la activitatea fotbalistică, Valentin Hagiu, Daniel Muntean și Andrei Tănasă.

Sub comanda antrenorilor Bogdan Tudoreanu și Vasile Prisacă se pregătesc în prezent 13 jucători din vechea gardă, este vorba de Toma Niga, Matei Cuciureanu, Karime Makongo, Vlad Cimbru, Șerban Nițu, Robert David, Robert Cucoș, Samson Chinwendu, Sebastian Nechita, Marius Filip, Ilie Marian, Ștefan Mihalciuc și Chika Odoh, la care se adaugă juniorii Ianis Smocot, Andrei Buceac și Doru Petrariu, proveniți de la LPS Suceava. Noutățile propriu-zise ar fi Daniel Corniciuc, un tânăr jucător format de Juniorul Suceava, care în ultimele sezoane a fost legitimat la FCSB, și Daniel Ghiță, un atacant în vârstă de 20 de ani crescut de CFR Cluj care în sezonul precedent a evoluat în eșalonul al treilea, pentru CS Ocna Mureș.

În ceea ce privește programul de pregătire din intersezon, „galben-verzii” au perfectat primele două partide amicale: miercuri, 2 august, în deplasare, cu Gloria Bistrița, și sâmbătă, 5 august, de la ora 10.00, pe Areni, în compania celor de la Bucovina Rădăuți. Foresta va susține primul meci oficial pe data de 9 august, în turul al doilea al Cupei României, împotriva unui adversar care va fi stabilit ulterior.

În ceea ce privește situația financiară a clubului, ea rămâne una complicată. Consiliul Director al grupării sucevene a anunțat cu ceva timp în urmă că se poartă negocieri cu un grup de investitori din Capitală pentru preluarea clubului, însă deocamdată nu s-a finalizat nimic în acest sens. Datoriile Forestei în acest moment se cifrează în jurul sumei de 2,5 milioane lei. Din contractul cu Primăria pentru anul în curs ar mai fi de încasat 2,1 milioane lei, însă pentru a putea fi accesați acești bani trebuie aduse deconturile pentru cei 900.000 de lei virați de către Consiliul Local în prima tranșă, din luna aprilie.

Referitor la partea sportivă, e greu de crezut că Foresta își poate propune promovarea cu lotul de jucători avut în prezent la dispoziție, ca să nu mai spunem că plecarea antrenorului Dorin Goian reprezintă o pierdere importantă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Foresta trage să nu moară.
 Vizualizări articol: 1483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Foresta trage să nu moară5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei