Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 178 (8402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Fotbalişti? Nu, odihniști!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De abia au trecut vreo 3-4 etape din campionat şi 1 sau 3 meciuri preliminare de cupe europene, şi deja fotbaliştii români se plâng de oboseală! Eeei, parcă nu chiar toţi, de exemplu pe ăia de la SEPSI, care joacă şi un fotbal cinstit şi chiar cu ceva rezultate, nu  i-am auzit să ceară nici amânarea meciurilor de campionat, nici să ne prezinte formula cu două echipe, una pentru campionat şi alta de dat "la export". Campioni în direcţia plânsului de milă proprie pe bază de suprasolicitare se arată a fi chiar... campionii! Cu menţiunea că Gică Hagi, antrenorul de azi, le susţine cauza patetic şi nedemn, părând să fi uitat cum chiar el, de-a lungul întregii sale cariere excepţionale, a jucat ca un dement, şi pentru club,şi pentru Naţională, când joi, când duminică, în jur de 100 de meciuri pe an, şi nu dădea semne că ar crăpa caleneşii ăştia de azi după 2-3 meciuri, şi alea jucate în bătaie de joc! Şi să fiu al naibii dacă l-am auzit vreodată plângându-se! Să fie obosealade azi alta decât obosealade acum 25-30 de ani? Mira-m-aş! Mai degrabă pare a fi vorba de o profundă (lipsăde) educaţie, de lipsa bucuriei şi a plăcerii de a juca, derbedeii văzând în fotbal doar mijlocul de a câştiga un ban nemuncit. Ce mă-sa să odihneşti la hipopotamu' ăla de Alibec, de exemplu, care până se întoarce în careul advers de pe o copită pe ailaltă, mingea a dispărut şi a ajuns tocmai în careul propriu? Ăsta din ce o fi obosit, că doar s-a dat accidentat de vreo 2 luni încoace, neparticipând nici măcar la antrenamente? Domnul Hagi a adoptat formula aia cu două echipe: una care s-a făcut deja de rahat în cupele europene (aia cu hipopotamu' şi cu alţii la fel de breji!) şi alta care parcă a pândit prilejul să se facă şi ea de rahat la intern, luând o mardeală soră cu moartea, acasă, de la Poli Iaşi, ultima clasată până la această victorie. Farul e campioana României. Are un lot în care eu tot încerc să văd fotbalişti şi nu văd decât... odihniști!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotbalişti? Nu, odihniști!.
 Vizualizări articol: 734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Fotbalişti? Nu, odihniști!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei