Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 158 (8382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Activități cultural-educative

Tabăra de vară a Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni, ediția a II-a, la Vatra Dornei

Duminică, 9 Iulie 2023 (14:16:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

48 de tineri ai Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS) au participat, în perioada 30 iunie – 2 iulie 2023, la cea de-a doua ediție a Taberei de vară, organizată de această dată la Mănăstirea Catrinari Păltiniş – Vatra Dornei. Tinerii au petrecut trei zile într-un cadru natural fermecător, între munții Rarău, Giumalău, Rodna şi Obcine. Ei au stat în corturile pe care și le-au amplasat pe spațiul verde din jurul bisericii mănăstirii.

Pr. Justinian-Remus A. Cojocar, coordonatorul tinerilor ATOS, a spus că programul celor trei zile a fost simplu, frumos, variat, de vacanță. Activitățile cultural-educative s-au împletit cu cele recreative și, nu în ultimul rând, cu cele liturgice.Tinerii au participat la slujbele de Priveghere, la Taina Sfântului Maslu şi la Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie. Au cântat şi au citit la strană.„Înviorarea la orele dimineții, în aer curat, a fost o experiență plină de viață și de sănătate. Cei mai noi membrii ATOS au fost integrați cu bucurie în activități și jocuri de cunoaștere, la mișcare cu mingea și la alergare. O experiență rară a fost întâlnirea cu cerbii şi căprioarele și cu iepurașii sălbatici. În ultima seară a fost foc de tabără, în jurul căruia tinerii au cântat, au povestit și s-au bucurat”, a povestit părintele Justinian Cojocar.

Prima ediţie a Taberei de Vară a Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi Suceveni (ATOS) a avut loc anul trecut la Mănăstirea Secrieş – Moldoviţa.

Pr. Cojocar a mulțumi Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, pentru binecuvântare și încredere. „Mulțumim inimosului părinte arhimandrit Haralambie, maicii starețe stavrofora Lavrentia și întregii obști de la Mănăstirea Catrinari Păltiniș – Vatra Dornei, pentru toată ospitalitatea și dragostea lor. Mulțumim tinerilor noștri pentru că sunt receptivi și iubitori de a trăi viața frumos, fiind plăcuți lui Dumnezeu și oamenilor”, a mai completat coordonatorul ATOS.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tabăra de vară a Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni, ediția a II-a, la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 2359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tabăra de vară a Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni, ediția a II-a, la Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei