Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 158 (8382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lansare proiect Investiție în retehnologizare la S.C. AGRODIM CHIRIAC S.R.L., în vederea refacerii capacităţii de rezilienţă, Cod SMIS 159058

BENEFICIAR: S.C. AGRODIM CHIRIAC S.R.L. a semnat în luna decembrie 2022 Contractul de finanțare nr. 382/218/POC/4.1.1. BIS din 30.12.2022, Contract de finanțare validat in MY SMIS la data de 07.06.2023 cu MINISTERUL INVESTIȚIILOR ȘI PROIECTELOR EUROPENE, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului este în strânsă concordanță cu obiectivul specific al Programului Operaţional Competitivitate și îl constituie realizarea unei investiţii în retehnologizare în vederea refacerii capacităţii de rezilienţă și pregătirea unei redresări verzi și digitale la S.C. Agrodim Chiriac S.R.L, cu scopul de a atenua impactul economic asupra firmei, afectată de pandemia de Covid-19.

Obiectivul specific al Programului Operaţional Competitivitate este consolidarea poziției pe piaţa a IMM-urilor afectate de pandemia COVID-19. Proiectul propus de către Solicitant, prin investiția în retehnologizare, va conduce la revigorarea din punct de vedere economic al firmei și implicit la consolidarea poziției pe piaţa de profil.

Rezultatele așteptate în urma implementării proiectului sunt:

1.Refacerea capacităţii de rezilienţă prin investiţii în retehnologizare la S.C.AGRODIM CHIRIAC S.R.L. prin achiziţionarea de utilaje și echipamente necesare fabricării preparatelor pentru hrana animalelor de fermă.

2. Respectarea principiului DNSH prin achiziţionarea de echipamente performante, verzi, care să nu aducă prejudicii semnificative mediului înconjurător și care sa contribuie la obiectivele de mediu.

3. Contribuirea la transformarea digitală și respectiv la automatizarea activităţii societăţii prin achiziţionarea unui sistem integrat de automatizare și control pentru sistemul de producere furaj.

4. Implementarea proiectului în mod eficient și în termenul stabilit. În acest sens se vor contracta: servicii de consultanță în elaborarea cererii de finanțare și a managementului de proiect pentru obiectivul de investiţii, servicii de audit financiar extern, servicii de audit de mediu, servicii GDPR, servicii de publicitate și informare aferente proiectului.

Valoarea totală a Contractului de Finanțare este de 2.863.930,38 lei, din care valoarea nerambursabilă este de 1.789.998,14 lei.

 

Perioada de implementare a proiectului este 15 luni, inclusiv perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare, până cel târziu la data de 31.12.2023.

 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin

 Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

 

Date de Contact:

S.C. AGRODIM CHIRIAC S.R.L.

Sat Bălcăuți, Comuna Bălcăuți, Bloc 2, Scara A, parter, Ap.1, Judeţul Suceava,

Telefon: 0742 137 605; E-mail: gheorghechiriac77@yahoo.com

 

 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansare proiect Investiție în retehnologizare la S.C. AGRODIM CHIRIAC S.R.L., în vederea refacerii capacităţii de rezilienţă, Cod SMIS 159058.
 Vizualizări articol: 309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lansare proiect Investiție în retehnologizare la S.C. AGRODIM CHIRIAC S.R.L., în vederea refacerii capacităţii de rezilienţă, Cod SMIS 1590580.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei