Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 158 (8382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Examene

Toți cei patru ingineri înscriși la concursul pentru trei posturi la heliportul SMURD al spitalului din Suceava au trecut proba scrisă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toți cei patru ingineri înscriși la concursul organizat pentru ocuparea a trei posturi vacante la heliportul SMURD al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava au promovat proba scrisă, susținută în data de 5 iulie a.c.. Pentru postul de manager de siguranță și pentru cel de responsabil cu securitatea aeronautică a fost câte un singur candidat, iar pentru cel de manager de calitate (inspector de specialitate debutant) au fost doi candidați. Toți patru au avut un punctaj apropiat de limita baremului de promovare, respectiv 51,66 de puncte candidatul pentru postul de manager de siguranță, 52,66 de puncte candidatul pentru postul de responsabil cu securitatea aeronautică și câte 50 de puncte candidații pentru postul de manager de calitate. Ei urmează să susțină proba interviului în data de 11 iulie a.c.

În cazul în care vor fi declarați admiși, se vor alătura celorlalți doi colegi care au ocupat posturile în urma rundelor anterioare ale concursului și, cu echipa completă, heliportul poate să devină operațional într-un interval de timp rezonabil. După ocuparea posturilor, angajații de la heliport trebuie să urmeze un curs de instruire în această activitate.

Pista de aterizare/decolare pentru elicoptere SMURD de pe terasa Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava este finalizată din decembrie 2021, dar procedurile birocratice de avizare și autorizare și lipsa candidaților la concursurile organizate pentru ocuparea posturilor vacante au făcut ca aceasta să nu fie dată în folosință nici după un an și jumătate de la încheierea lucrărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toți cei patru ingineri înscriși la concursul pentru trei posturi la heliportul SMURD al spitalului din Suceava au trecut proba scrisă.
 Vizualizări articol: 1367 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Toți cei patru ingineri înscriși la concursul pentru trei posturi la heliportul SMURD al spitalului din Suceava au trecut proba scrisă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei