Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 158 (8382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Vânzări telefoane second hand iPhone 14 Pro, la Yzzy!

Achiziționarea unui telefon nou poate fi o mare bătaie de cap, mai ales dacă prețul său nu se încadrează în bugetul tău. În această situație, multe persoane se orientează către cumpărarea altora, fiind un preț mai potrivit dacă sunt second hand.

Chiar și așa, mereu va exista incertitudinea că funcționează bine ori că au plătit un preț cu adevărat bun pentru ceea ce oferă telefonul. Poți scăpa complet de aceste griji, achiziționând telefoane de la unele dintre cele mai bune magazine. Acestea sunt second hand, însă sunt testate și verificate foarte riguros înainte de a fi puse în vânzare.

Lucrurile se schimbă și mai mult atunci când ești fan Apple, prețurile fiind destul de mari în acest caz.

La Yzzy găsești vanzari telefoane second hand iPhone 14 Pro, la prețuri bune. În funcție de model, poți alege chiar un telefon care să îți satisfacă toate nevoile în materie de gadget, încadrându-se în bugetul tău fără probleme.

Yzzy îți pune la dispoziție unele dintre cele mai noi modele, folosite foarte puțin, într-o stare excelentă, la un preț care să fie potrivit buzunarului tău. În plus, poți găsi inclusiv produse doar testate de către cei care le-au vândut, fără să fi fost folosite atât de mult.

Toate modelele sunt în perfectă stare de funcționare, indiferent de produsul pe care l-ai alege. Poți cumpăra online și beneficiezi de garanție. Aceste lucruri nu se întâmplă atunci când cumperi de la o persoană oricare, Yzzy fiind o firmă autorizată ce îți pune la dispoziție unele dintre cele mai noi modele de telefoane. Niciun dispozitiv nu a fost declarat furat și nici nu prezintă risc ridicat de blocare, deoarece sunt efectuate teste în acest sens.

Comandă online telefoane de la unii dintre cei mai buni producători!

Telefoanele de la Apple nu sunt singurele dispozitive pe care le găsești pe site. Poți avea parte de telefoane second hand de la Samsung, Xiaomi sau Huawei. La fel ca în cazul Apple, se efectuează o mulțime de teste pentru a se asigura că funcționează foarte bine și că nu au defecte. Fiecare telefon este verificat, iar dacă vrei ceva bani în plus poți opta  pentru vânzarea dispozitivului pe care oricum nu îl vei mai folosi după ce îți iei altul, ca nou, de la YZZY.

La Yzzy găsești o mulțime de smartphone-uri care să îți îndeplinească dorința de a cumpăra un telefon nou, însă care să se încadreze în buget. Deși sunt telefoane second hand, acestea funcționează la fel de bine ca unele noi.

Vinde-ți telefonul la Yzzy!

Dacă ai un telefon ce face parte din mărcile menționate mai sus, poți alege să îți vinzi telefonul la Yzzy, nu doar să îl cumperi. Pe site ai o secțiune dedicată acestui aspect, unde alegi marca și modelul telefonului, iar la final trebuie să completezi un formular legat de acesta. Vei fi ținut la curent pe email și vei fi contactat și de  un coleg  de la Yzzy pentru a stabili toate detaliile pentru a testa telefonul.

În cazul în care vrei să afli alte informații, poți suna la numărul de telefon de pe site sau pe e-mailul contact@yzzy.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vânzări telefoane second hand iPhone 14 Pro, la Yzzy!.
 Vizualizări articol: 1152 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vânzări telefoane second hand iPhone 14 Pro, la Yzzy!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei