Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 150 (8374)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Sucevenii au venit în număr mare pe esplanada Casei de Cultură pentru a-i susține pe luptătorii galei Colosseum Tournament la proba cântarului

Joi, 29 Iunie 2023 (21:17:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Joi după-amiază, pe esplanada Casei de Cultură din Suceava s-a desfășurat cântarul oficial al galei de kickboxing Colosseum Tournament 39, care are loc o zi mai târziu, vineri, la Cetatea de Scaun.

Printre cei care i-au însoțit pe sportivi la această acțiune s-a numărat și marea legendă a kickboxingului, gigantul olandez Semmy Schilt, supranumit „Turnul din Rotterdam”, care este invitat de onoare al evenimentului de la Suceava. Cvadruplul campion K1 s-a întreținut cu edilul Ion Lungu și cu președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, fiind aplaudat la scenă deschisă de sucevenii veniți în număr mare să-l vadă și care au stat la rând să facă poze cu el.

Un moment foarte gustat de public l-a constituit demonstrația efectuată de către Legiunea de soldați romani „13 Gemina”, precum și luptele între gladiatori.

Pata de culoare a reuniunii a fost reprezentată de fetele care au însoțit sportivii, acestea atrăgând privirile asistenței grație frumuseții lor.

Evenimentul de vineri seară, organizat de promotorii Gabriel Georgescu, Horia Rădulescu și Cristi Varasciuc, în parteneriat cu Primăria Suceava și Consiliul Județean, se anunță unul grandios, urmând a fi transmis în direct de către DigiSport și de alte 80 de posturi de televiziune și platforme online din Europa, Statele Unite ale Americii și Asia, Colosseum Tournament 39.

Unicitatea galei de la Suceava constă și în faptul că fundalul sonor va fi asigurat de o filarmonică, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria acestui sport. De asemenea, producția video a galei va fi realizată de un specialist recunoscut la Hollywood, cel care a realizat scenele de acțiune ale filmului „Misiune Imposibilă”.

Un lucru inedit legat de gala Colosseum Tournament de la Suceava, care în mod sigur va oferi un plus de spectaculozitate acțiunii, este ideea organizatorilor de a amplasa ringul în șanțul de apărare de la Cetatea de Scaun, astfel că, în vecinătatea zidurilor încărcate de istorie, luptele dintre gladiatorii moderni vor câștiga în mod sigur în dramatism. Promotorii galei dau asigurări că evenimentul va fi unul de amploare, unic pentru România, care cu greu va putea fi egalat.
Referitor la tabloul de concurs, acesta este unul atractiv, alcătuit din luptători cu priză la public, adevărați campioni care au în palmares meciuri spectaculoase.

Este stabilit că Ibtissam Kassrioui, cea mai frumoasă sportivă din kickboxingul mondial, supranumită "Prințesa Marocului", o va înfrunta la Colosseum Tournament 39 pe Lăcrămioara Popa.

De asemenea, rădăuțeanul Rayko Levițchi, proaspăt campion mondial Bare Knuckle Boxing, va urca în ringul amplasat în șanțul de apărare al Cetății de Scaun împotriva unui adversar tenace, în persoana vasluianului Andrei Sîrghi. „The Lion” al nostru este primul român care a luptat în stilul bare knuckle și a câștigat centura în această disciplină de o duritate extremă.

Nu în ultimul rând, Mihai „The Gladiator” Rusu, originar din Capu Câmpului, care a luptat recent în Franța pentru centura organizației Wako, va încrucișa mănușile cu un sportiv redutabil de etnie turcă, Sakvan Arab, ce se pregătește în Olanda, la sala celebrului Semmy Schilt.

Foarte atractiv se anunță și duelul sută la sută sucevean din șanțul de apărare al Cetății de Scaun. Se vor afla în ring, față-n față, în limitele categoriei 65 de kilograme, Ionel Bălan, care se pregătește în Capitală, la SuperKombat Academy, și Bogdan Floriștean, legitimat la Pro Gym Mironescu.

În ce-l privește pe Alexandru Amariței, acesta va lupta împotriva formidabilului estonian Taur Guitor, într-o încleștare care va avea drept miză centura mondială Colosseum Tournament la categoria 77 de kilograme, în vreme ce fratele său mai mare, Vasile, se va confrunta în main event-ul galei cu noua senzație a kickboxingului olandez, Thian de Vries. În ringul amplasat la Cetatea de Scaun va urca și sora mai mică a fraților Amariței, Liliana, care-și va măsura forțele cu o altă româncă, Bianca Zane.

Mai trebuie spus că gala de la Suceava va prilejui lansarea proiectului de suflet „Casă pentru Campioni”, prin care promotorii evenimentului și partenerii lor se vor focusa pe ajutorarea familiei Amariței, alcătuită din 9 frați, astfel încât, până la sfârșitul anului, acestora să li se construiască o casă în localitatea lor natală, Scobinți, din județul Iași, acolo unde să se poată bucura de strictul necesar.

Main card-ul Colosseum Tournament 39, care va începe la ora 19.00, în direct pe DigiSport, mai cuprinde confruntările Liviu Ionilă – Mustapha Hourri (Maroc), Alin Nicola – Marian Dunca (Belgia) și Lucian Genunchi – Dorin Stan, în vreme ce în preliminarii vor concura Ștefan Druja și Daniel Handrea.

Alte patru lupte vor avea loc în under card, de la ora 17.00, după cum urmează:

Andrei Tănăsescu – David Dîrțu, Ciprian Manu – Andrei Berescu, Alexandru Pantîru – Mario Acatincăi, Carla Rusu – Iasmina Ciocoiu.

Ring anounncer-ul galei va fi cunoscutul comentator Daniel Austin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii au venit în număr mare pe esplanada Casei de Cultură pentru a-i susține pe luptătorii galei Colosseum Tournament la proba cântarului.
 Vizualizări articol: 2055 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii au venit în număr mare pe esplanada Casei de Cultură pentru a-i susține pe luptătorii galei Colosseum Tournament la proba cântarului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei