Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 150 (8374)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Reduceri de până la 70%, la Iulius Mall Suceava

Joi, 29 Iunie 2023 (15:19:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava anunță reduceri de până la 70%. „Summer Sales e aici, iar tu ai încă un motiv în plus să investești în piese vestimentare cheie, dar și să adaugi garderobei tale cele mai noi tendințe”, anunță reprezentanții Iulius Mall. Urmăriți microtrendurile, alegeți articole creative și revizuiți lista cu rezoluții din această vară, intrând în atmosfera de vacanță cu o sesiune relaxantă de shopping.

Moda devine distractivă atunci când aveți opțiuni nelimitate și reduceri la o varietate de piese vestimentare, articole de încălțăminte, produse din categoria beauty & care, dar și accesorii, bijuterii sau produse pentru copii. Consultați catalogul Summer Sales pe care Iulius Mall l-a pregătit pentru voi și descoperiți promoțiile din magazine.

Crop topurile, bodyurile, jeanșii sau tricourile polo sunt elemente-cheie ale stilului casual actual și opțiunile perfecte pe care să le puteți lua în calcul atunci când vă gândiți să vă reînnoiți garderoba de vară. Bershka, C&A, LC Waikiki, sau Motivi au reduceri între 30% și 70% la o selecție de articole, iar Colin’s a  pregătit oferte valabile până la finalul lunii august. Și brandurile de încălțăminte vă așteaptă cu reduceri semnificative, astfel că aveți posibilitatea să vă găsiți perechea potrivită la CCC, Sizeer sau OFFICE SHOES.

„Vrei să mergi la munte în această vară? Dacă nu te-ai antrenat suficient și ai nevoie de pregătire pentru traseele montane sau deja ai planificat vacanța la cabană cu prietenii, Intersport sau Sport Vision afișează reduceri de până la 50%. Indiferent dacă vrei să te integrezi în decorul glam al petrecerilor de vară sau cauți o ținută pentru evenimentele speciale din viața ta, la Nissa sau Valerio Studio găsești piese vestimentare care au reduceri de până la 50% și care reflectă starea de energie și optimism a acestei veri. Reduceri au și Sabrini sau Meli Melo, iar tu îți poți personaliza ținutele cu accesorii de sezon. Douglas, the Makeup Shop sau Xpert Beauty te țin la curent cu cele mai noi tendințe în materia de beauty și au, de asemenea, reduceri de până la 50% la o selecție de produse”, mai transmit reprezentanții Iulius Mall Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri de până la 70%, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reduceri de până la 70%, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei