Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 149 (8373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un om de afaceri misterios vrea să cumpere Foresta

Miercuri, 28 Iunie 2023 (17:15:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul Ion Lungu a anunțat într-o conferință de presă că un om de afaceri din municipiul Suceava este interesat să preia echipa de fotbal Foresta.

„Am vești bune în ceea ce privește fotbalul sucevean. Mi-a ajuns la urechi că este interesat cineva, un investitor chiar din municipiul Suceava, de clubul Foresta. Doamne ajută! Eu ca primar îi garantez că va avea tot sprijinul primăriei. Mergem pe direcția propusă, aceea de a promova în Liga a II-a. Nu am nici un fel de implicare, dar am auzit că este un investitor serios, care și-ar dori să investească în fotbal. M-aș bucura foarte mult să se limpezească apele acolo și vreau să asigur că în calitate de primar voi sprijini în continuare fotbalul la Suceava. Rămâne obiectivul ca anul viitor să intre în Liga a II-a”, a declarat Ion Lungu. Luna aceasta, Foresta a ratat promovarea în eșalonul secund, după ce a pierdut finala barajului cu Ceahlăul Piatra Neamț.

În acest moment, situația de la Foresta stă pe un butoi de pulbere, după ce antrenorul Dorin Goian, președintele Gabriel Clim și vicepreședintele Marian Bordeianu și-au anunțat demisia în cadrul unei conferințe de presă, în care au adus acuze Consiliului Director al clubului. La rândul lor, tot într-o conferință de presă, Ion Lozovan, Andrei Ciutac și Mihai Ungurian, cei trei membri ai Consiliului Director, anunțat că sunt dispuși să cedeze clubul pentru „o sumă simbolică”.

Un obstacol în calea vânzării grupării sucevene de Liga a III-a ar putea fi constituit de cuantumul datoriilor Forestei, care se ridică la suma de 2,5 milioane de lei, precum și de faptul că, profitând de starea de incertitudine de la echipă, jucătorii au fugit care-ncotro.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un om de afaceri misterios vrea să cumpere Foresta.
 Vizualizări articol: 1622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un om de afaceri misterios vrea să cumpere Foresta5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei