Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 149 (8373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Un incendiu uriaș a avut loc astă-noapte la Șcheia. Încă nu se știe de la ce a pornit

Miercuri, 28 Iunie 2023 (09:32:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu uriaș a distrus astă-noapte o hală aparținând unei societăți comerciale din Șcheia, din zona Rulmentul. Focul a cuprins întreaga hală, pe o suprafață de circa 10.000 mp, iar norul de fum era vizibil de la o distanță mare. Temperaturile degajate au fost foarte mari, iar faptul că se lucra la renovarea halei și se izola acoperișul cu carton bituminat a făcut ca amploarea incendiului să fie și mai mare. În interior erau depozitate cartoane și utilaje dezafectate ale unei firme cu sediul în zona unde a avut loc incendiul. Pentru stingerea flăcărilor a fost nevoie de aproape 4 ore și de intervenția a 17 autospeciale de stingere ale ISU Suceava, 7 la număr, dar și de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din Șcheia, Cornu Luncii, Todirești, Mitocu Dragomirnei, Adâncata, Salcea, Dumbrăveni, Bosanci și Hânțești, respectiv societatea Angeltrans. De asemenea, au fost folosite două autoscări de lucru la înălțime și o ambulanță SMURD B2. Din fericire, nu au existat victime, ci doar pagube materiale pe care proprietarul urmează să le stabilească. Pompierii nu au stabilit, deocamdată, cauza incendiului, iar această misiune este îngreunată și de faptul că marți seară, dar și pe parcursul nopții a plouat serios.

Fosta hală care a aparținut fabricii Rulmentul era în curs de amenajare de către societatea SIDEM. Se lucra la scoaterea vechilor utilaje și se efectuau lucrări de reparații, întreținere, compartimentare și amenajare rampe.

În incendiu nu au ars bunuri ale societății SIDEM.

Martorii au sesizat că a ars foarte tare acoperișul, fapt explicabil din cauza stratului de polistiren. Este greu de intuit de la ce ar fi pornit focul. Hala era alimentată la energie electrică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un incendiu uriaș a avut loc astă-noapte la Șcheia. Încă nu se știe de la ce a pornit.
 Vizualizări articol: 1797 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un incendiu uriaș a avut loc astă-noapte la Șcheia. Încă nu se știe de la ce a pornit5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei