Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 96 (8320)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Premiu de 10.000 de lei oferit de Primăria Suceava elevilor care au obținut medalia de aur la Olimpiada Internațională de Astronomie

Joi, 27 Aprilie 2023 (19:23:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Doi elevi ai Colegiului Național “Ștefan cel Mare” Suceava, medaliați cu aur la Olimpiada Internațională de Astronomie și Științele Spațiului pentru Juniori, au fost premiați miercuri, cu 10.000 de lei, de municipalitate.

Rafaela Barac-Bologa, elevă în clasa a X-a, este învingător absolut al probei observaționale de noapte, iar David Palaghianu, elev în clasa a VIII-a, este învingător absolut al probei observaționale de zi.

Premiile le-au fost înmânate de către primarul Sucevei, Ion Lungu, și de viceprimarul Lucian Harșovschi, care au reafirmat faptul că Primăria Municipiului Suceava premiază performanța în educație.

„Mulțumim, copii, pentru că ați reprezentat Suceava cu succes! Mult succes în competițiile viitoare!”, au spus reprezentanții administrației locale.

De altfel, rezultatele remarcabile obținute de cei doi elevi au dus și la acordarea unei sponsorizări de către Shopping City Suceava, câte o tabletă iPad modernă pentru fiecare din ei, în vreme ce laboratorul de fizică al colegiului a fost dotat cu 4 telescoape performante BRESSER Messier, pentru a susține în continuare activitatea elevilor pasionați de domeniul astronomiei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiu de 10.000 de lei oferit de Primăria Suceava elevilor care au obținut medalia de aur la Olimpiada Internațională de Astronomie.
 Vizualizări articol: 1642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Premiu de 10.000 de lei oferit de Primăria Suceava elevilor care au obținut medalia de aur la Olimpiada Internațională de Astronomie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei