Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 96 (8320)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur i-a cerut managerului Spitalului de Urgență înțelepciune, echilibru și gestionarea problemelor „în folosul cetățeanului”

Joi, 27 Aprilie 2023 (16:31:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a adresat, joi, un apel public managerului Spitalului Județean de Urgență, dr. Alexandru Calancea, prezent la ședința lunară a deliberativului județean, să dea dovadă de înțelepciune și echilibru și să gestioneze problemele spitalului în folosul cetățenilor.

Flutur a afirmat că deliberativul județean „întotdeauna a dat dovadă de solidaritate” cu spitalul, în ceea ce privește aprobarea de organigrame și alocarea de bani. „Avem în continuare nevoie de acolo de un feedback pozitiv în raport cu populația. Toate gâlcevile astea care au mai apărut prin spațiul public nu au făcut și nu fac bine. Nu am fost niciodată de acord cu așa ceva. Va trebui să găsim soluții pentru a gestiona echilibrat, cu rațiune, inteligent, dar și cu fermitate tot ce are de gestionat Spitalul Județean Suceava”, a afirmat Flutur. Acesta a subliniat că municipiul Suceava nu are propriul spital, există doar cel județean, care, „până la urmă, e oglinda noastră”. „Poate și din pandemie trebuie să învățăm ceva, că nu întotdeauna a fost foarte bine ca imagine ce s-a întâmplat cu unitatea aceasta, dar parcă și breaking news-urile astea transmise de acolo nu ne fac bine și nu e de dorit. Apelul meu este la înțelepciune, echilibru și să gestionați aceste probleme în folosul cetățeanului pentru că dotări, slavă Domnului, avem”, a spus președintele Consiliului Județean Suceava. În încheiere, Gheorghe Flutur i-a cerut managerului spitalului să se ocupe de lucrările de investiții de la spital, că are multă treabă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur i-a cerut managerului Spitalului de Urgență înțelepciune, echilibru și gestionarea problemelor „în folosul cetățeanului”.
 Vizualizări articol: 698 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur i-a cerut managerului Spitalului de Urgență înțelepciune, echilibru și gestionarea problemelor „în folosul cetățeanului”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei