Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 73 (8297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Conferința „Embrionul uman - conglomerat de celule sau persoană? Incursiune în Tradiția creștină”, joi, la Centrul Eparhial Suceava

Miercuri, 29 Martie 2023 (10:42:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților organizează joi, 30 martie, de la ora 18:00, conferința „Embrionul uman - conglomerat de celule sau persoană? Incursiune în Tradiția creștină”, susținută de Petru Cernat, asistent universitar al Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași, Catedra de Teologie Morală. Conferința se va desfășura în Sala „Pimen Arhiepiscopul” - Centrul Eparhial Suceava -  și se înscrie în seria de activități specifice lunii pentru viață, luna martie.

Evenimentul va fi moderat de prof. Cristi Gabriel Hurjui, consilier în cadrul Sectorului Catehizare, Tineret și Educație pentru Viață. Conferința susținută de asistentul universitar Petru Cernat, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași, va fi transmisă live pe pagina oficială de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Petru Cernat s-a născut pe 25 septembrie 1992 la Rădăuți. A absolvit cursurile Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae”, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (2015) și cele ale Facultății de Litere, specializarea Filologie clasică (2017), de la aceeași universitate. A urmat cursurile de doctorat (2017-2021), specializarea Teologie Morală și Bioetică, susținând teza cu titlul „Identitatea embrionului uman din perspectivă teologică și bioetică”, sub îndrumarea Prof. Univ. Dr. Pr. Gheorghe Popa. Din 2018 este asistent universitar asociat la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iași.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conferința „Embrionul uman - conglomerat de celule sau persoană? Incursiune în Tradiția creștină”, joi, la Centrul Eparhial Suceava.
 Vizualizări articol: 688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conferința „Embrionul uman - conglomerat de celule sau persoană? Incursiune în Tradiția creștină”, joi, la Centrul Eparhial Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei