Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 73 (8297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

„Note de speranță”, proiect caritabil pentru susținerea copiilor diagnosticați cu autism, la Teatrul „Matei Vișniec”

Miercuri, 29 Martie 2023 (16:15:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din municipiul Suceava va avea loc vineri, 21 aprilie 2023, de la ora 17:30, Spectacolul caritabil „Săftița”, cu Marius Mihalache, spectacol pentru susținerea copiilor diagnosticați cu autism, dar și a părinților care fac eforturi deosebite pentru ca cei mici să beneficieze de cele mai bune terapii. Cu toții fac parte din Asociația pentru Intervenție în Autism (AIAS).

Proiectul „Note de speranță” este organizat de Asociația In Business Club Suceava, ai cărei membri fondatori sunt Ionuț Burac, Tudor Andronic, Alina Cojocariu, Daniel Lupu, Cristi Panaite, Robert Raducanu, Ruxandra Mihalachi.

Echipa care a pus bazele acestui proiect caritabil este formată din Ruxandra Mihalachi, Alexandra Munteanu, Tudor Andronic, Cosmin Brădățan, Cerasela Iacoban, profesorul Ciprian Gagiu și mulți alți oameni care au înțeles că atunci când oamenii buni se adună, faptele bune cresc. „Fii unul dintre oamenii care apreciază frumosul și participă trup și suflet la spectacolul caritabil <Note de speranță>, vineri, 21 aprilie, la Teatrul <Matei Vișniec> din Suceava”, este mesajul organizatorilor, care îndeamnă publicul să vină să vadă un spectacol de calitate și, în același timp, să sprijine copiii cu autism. Bilete și mai multe detalii pe: https://caritabil.inbusiness.club/.

 

·        Artiști de Top

Pe scena Teatrului Municipal „Matei Vișniec” vor evolua artiști importanți, precum Marius Mihalache, unul dintre cei mai mari țambaliști din România, care va aduce la Suceava spectacolul „Săftița”, spectacol care a obținut Premiul Special UNITER 2019. În deschidere va concerta Brass Orchestra de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, dirijor prof. Florin Sumanariu și prof. Ovidiu Gagiu – chitară bas. Într-o armonie perfectă, publicul va aprecia și aplauda evoluția țambalistului Marius Mihalache, a artistei Arabela Nicolau, a toboșarului Lorin Mihalache, a basistului Ciprian Parghel și a invitatului Andrei Ciprian Gagiu, care va cânta la pian.

 

·        Implicare

Nu ezitați să faceți donații, sponsorizări, în contul: RO 09BTRLRONCRT0482060201, pentru un eveniment plin de emoție, care sprijină „cauza îngrijirii copiilor diagnosticați cu autism și susținerii părinților care se luptă pentru o viață mai bună a acestora”. Încasările obținute în cadrul acestui eveniment vor fi redirecționate în totalitate cazurilor caritabile, beneficiar principal fiind Asociația pentru Intervenție în Autism Suceava. Pe lângă beneficiarii finali (copiii Asociației pentru Intervenție în Autism Suceava), organizatorii mai vor să ajute un copil cu autism din București și un copil cu leucemie din Suceava, care acum este internat la Spitalul Bambino din Roma - Italia. De aceea este nevoie de ajutor susținut, din partea cât mai multor oameni care înțeleg ce înseamnă suferința și care vor să întindă mâna unui copil bolnav.

Am aflat de la Ruxandra Oana Mihalachi, manager Ecooptic Suceava (care a pus umărul, alături de Alexandra Munteanu, la realizarea acestui spectacol, alături de ceilalți voluntari, sponsori etc. - două mame și antreprenoare puternice), „că proiectul nostru și-a propus de la început să se implice în promovarea oamenilor și a companiilor care practică antreprenoriatul social. Sunt mulți cei care au înțeles că împreună putem demonstra de ce răsună Bucovina: pentru că ne pasă unii de alții, pentru că ne susținem reciproc, pentru că împreună suntem mai buni. Toți sunt <între brand și comunitate> și cu siguranță vom reveni cu alte povești din comunitate”.

Evenimentul va fi prezentat de Cătălina Biholar. În spatele proiectului sunt oameni implicați trup și suflet în organizare, contracte de sponsorizare, oameni care au legat armonios toate detaliile necesare pentru realizarea unui eveniment caritabil: Ruxandra Mihalachi, Alexandra Munteanu, Tudor Andronic, Cosmin Brădățan, Cerasela Iacoban, profesorul Gagiu Ciprian etc.

Parteneri media ai evenimentului sunt Radio Viva Fm, Intermediat Tv, Monitorul de Suceava și revista media online www.bucowinaplus.ro.

 

·        Sprijiniți familiile care au în grijă un copil cu TSA sau alte tulburări de dezvoltare

Vă reamintim că scopul Asociației pentru Intervenție în Autism Suceava este sprijinirea familiilor ce au în grijă un copil cu Tulburări de Spectru Autist (TSA) sau alte tulburări de dezvoltare, prin venirea în întâmpinarea acestora cu servicii de: informare, consiliere, coordonare, terapie, evaluare și instruire. Obiectivul principal al asociației este de a învăța familia să facă față diagnosticului și să intervină eficient, crescând astfel calitatea vieții și independența întregii familii. Una din priorități este reducerea impactului financiar asupra familiei prin derularea de proiecte gratuite axate pe consilierea, pregătirea și instruirea membrilor familiei. De la înființarea Asociației pentru Intervenție în Autism Suceava, din noiembrie 2019, aceasta se află în continuă dezvoltare în vederea asigurării unui nivel înalt de calitate. Astfel, personalul asociației este acreditat la nivel internațional în analiza aplicată a comportamentului și este format la nivel internațional în tehnici și strategii de instruire a părinților.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Note de speranță”, proiect caritabil pentru susținerea copiilor diagnosticați cu autism, la Teatrul „Matei Vișniec”.
 Vizualizări articol: 847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Note de speranță”, proiect caritabil pentru susținerea copiilor diagnosticați cu autism, la Teatrul „Matei Vișniec”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei