Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 73 (8297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Propaganda agro-zootehnică”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Propaganda agro-zootehnică”

În satele regiunii noastre s-au organizat anul acesta numeroase cursuri pentru propagarea cunoştinţelor agro-zootehnice. În cadrul acestor cursuri, inginerii şi tehnicienii agronomi explică ţăranilor muncitori metodele înaintate de lucrare a pămîntului vorbindu-le despre foloasele întrebuinţării gunoiului de grajd, curăţirii şi tratării seminţelor, a pregătirii solului, etc.

În patru gospodării agricole colective din regiunea noastră s-au organizat cursuri agro-zootehnice cu o durată de trei ani. Un număr de 280 de cursuri, cu o durată de trei luni, s-au organizat la căminele culturale, gospodării agricole colective, întovărăşiri, GAS şi SMT”.

„Zori Noi”, Anul X, nr. 2576, Suceava, Martie 1956.

 

„Bun venit, domnilor gazetari!” (II)

Şi totuşi, în presă erau - după aprecierile nomenclaturii - prea mulţi intelectuali, prea mulţi <tovarăşi de drum>, cum îi numea Lenin, oameni în care comunismul nu trebuie să aibă încredere, ci doar să-i folosească. Intelectualitatea este o veşnică sursă de disidenţă şi infidelitate. Potrivit acestui raţionament a luat fiinţă Facultatea de ziaristică, de pe lîngă Academia <Ştefan Gheorghiu>. Ce a urmat se ştie, s-a văzut, nu-i nevoie să insistăm. Dar a venit 22 decembrie, Revoluţia. Gazetăria şi-a recăpătat demnitatea, şi-a redescoperit menirea. Au apărut din neant gazetari excelenţi. Printre ei, mulţi foarte tineri. Nu vom şti, poate, niciodată dacă aceştia au visat să fie ziarişti, ori şi-au descoperit vocaţia într-o inocentă spontaneitate. Cu cei cinstiţi, gazetăria şi, deopotrivă, cititorii nu au decît de cîştigat. Lor le spunem un sincer <Bun venit, domnilor gazetari!>”.

„Dimineaţa”, Anul I, nr. 20, Marţi, 13 martie 1990.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Propaganda agro-zootehnică”.
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
„Propaganda agro-zootehnică”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei