Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 73 (8297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Visul american al Soranei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu m-am referit și la partea feminină a tenisului de la Indian Wells, dar iată că mi se oferă motivul acum, căci Sorana Cârstea a confirmat la Miami rezultatul din deșert, atingând deci sferturile de finală în Sunshine Double. Ba chiar ar putea avansa astăzi, deși meciul cu Sabalenka pare prohibitiv. I-om fi bătut noi pe bieloruși la fotbal (sper), dar la tenisul de fete se schimbă raportul de forțe. Sabalenka a făcut finală la Indian Wells, unde a fost învinsă de cea mai tare jucătoare din fostul spațiu sovietic, ruso-kazaha Rîbakina, care astfel a cucerit primul său titlu WTA 1000. Revenind la Sorana, impresia de calm și agresivitate controlată contrastează cu imaginea pe care a avut-o în carieră, fapt e că se află într-o nouă tentativă de escaladă spre Top 20, acolo unde a mai fost și ar fi trebuit să mai fie. Noul antrenor, consacratul Thomas Johansson, scoate ce-i mai bun din ea, căci nu-i de colo să o bați de două ori la rând, fără drept de apel, pe o Caroline Garcia aflată la zenitul carierei.

Trecând pe tabloul băieților, unde emulația e în floare, constatăm că Medvedev are spre finală un culoar pe care în mod normal nu are cum să-l rateze. E drept, în semifinală s-ar putea vedea cu Tsitsipas, cu care rivalitatea e și dincolo de teren, de când grecul îl ”limitase” pe prietenul Rublev. Totuși, Tsitsipas doar a dat glas acelei impresii pe care o împărtășesc mai mulți, căci iată-l pe Rublev neputându-și depăși condiția împotriva lui Sinner, cu care va face probabil schimb de locuri în clasament cât de curând. Asta s-a întâmplat pe cealaltă jumătate de tablou, mult mai împănată cu favoriți. Fritz, care în momentul în care scriu îl conduce pe Rune cu set și break, ar putea face sfert cu principalul favorit, Alcaraz (care își va fi jucat între timp optimea cu Tommy Paul). Deși mai e mult până departe, sunt șanse de reeditare a finalei de la Indian Wells, ocazie cu care aș miza pe Medvedev, căci Alcaraz n-a gestionat cum trebuie cazul anterior în care a jucat finale consecutive cu același adversar, împărțindu-și victoriile cu Norrie, în periplul sud-american. Deocamdată, în fiecare fază sunt destul meciuri de care să ne bucurăm.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Visul american al Soranei.
 Vizualizări articol: 760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Visul american al Soranei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei