Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 73 (8297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

”Mână”, adjunctul semiinterlopului ”Cimpa”, reținut pentru 24 de ore

Miercuri, 29 Martie 2023 (13:26:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Marius Florin Mănălăcheoaiei, de 24 de ani, zis ”Mână”, nimeni altul decât adjunctul semiinterlopului Cătălin Cimpoiași, zis ”Cimpa”, a fost reținut marți pentru 24 de ore. Acesta este cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Faptele pentru care a fost ”legat” s-au petrecut sâmbătă seară într-o perioadă în care ”Mână” se afla sub control judiciar și avea permisul anulat. În jurul orei 20.00, polițiștii de la Biroul Rutier Suceava au fost sesizați că pe strada Mircea Șeptilici, în apropiere de restaurantul Eden Garden, un autoturism avariat blochează o bandă de circulație.

La fața locului a fost identificat un VW cu avarii în partea din față în urma unui impact cu două plase de gard ale unui imobil și cu un copac. Cel de la volan nu mai era la fața locului, dar polițiștii aveau deja date despre cine a condus. Marius Florin Mănălăcheoaiei a fost identificat în scurt timp. Acesta a recunoscut verbal că el a condus mașina și că era singur în autoturism. În urma verificării cu etilotestul a rezultat că acestea avea concentrația de 0,87 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, după verificarea în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat că acesta are permisul de conducere anulat.

Suspectul a fost condus la Spitalul Județean Suceava, Secția UPU, unde în prezența medicului de gardă i-a fost recoltată o probă biologică de sânge, el refuzând ulterior recoltarea celei de a doua probe.

De asemenea, la sediul Poliției Municipiului Suceava, acesta a fost testat cu aparatul DRUG TEST, unde, surprinzător sau nu, a ieșit pozitiv la metamfetamină.

Mănălăcheoaiei a refuzat ulterior să fie condus din nou la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge și urină care să confirme ori să infirme prezența substanțelor interzise în organism.

”Cimpa”, fiul său - Alexandru Cimpoiași, precum și Marius Florin Mănălăcheoaiei au fost implicați în vara anului trecut într-o altercație și l-au lovit pe un bărbat în fața unei săli de jocuri.

În dosarul aflat pe rolul Judecătoriei Suceava apar două părți vătămate pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Pentru că ultima ispravă a lui ”Mână” a fost comisă în timp ce avea o serie de interdicții și obligații, cel mai probabil anchetatorii vor cere înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestul preventiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Mână”, adjunctul semiinterlopului ”Cimpa”, reținut pentru 24 de ore.
 Vizualizări articol: 1419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
”Mână”, adjunctul semiinterlopului ”Cimpa”, reținut pentru 24 de ore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei