Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 53 (8277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Conducerea USV interestă să preia Policlinica CFR, în cadrul Facultății de Medicină și Științe Biologice

Luni, 6 Martie 2023 (10:57:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Universității ”Ștefan cel Mare „ din Suceava este interesată de preluarea, în cadrul Facultății de Medicină și Științe Biologice, a Policlinicii CFR, situate în apropierea Gării Suceava- Burdujeni.

În acest scop prorectorul Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava, prof. univ. dr. Mihai Dimian, a participat la finalul săptămânii trecute la o ședință de lucru privind modalitățile de preluare a spitalelor aflate în administrarea Ministerului Transporturilor. Astfel, conform prorectorului Mihai Dimian, universitatea este interesată să preia Ambulatoriul CFR în cadrul Facultății de Medicină și Științe Biologice. De fapt este vorba despre Policlinica CFR amplasată lângă Gara Burdujeni.

După întîlnirea la care a participat , profesorul universitar doctor Mihai Dimian a declarat:

”Ieri am participat la ședința de lucru privind modalitățile de preluare a spitalelor aflate în administrarea Ministerului Transporturilor, interesul USV fiind în preluarea Ambulatorului CFR de la Suceava în cadrul Facultății de Medicina și Științe Biologice. La întâlnire au participat prim-ministrul Nicolae Ciucă, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, secretari de stat din Ministerul Educației, Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, președinți de consilii județene și primari, precum și reprezentanți ai spitalelor și ai universităților si facultăților de medicină și farmacie. Sper ca acest demers să se finalizeze cu succes și sa conducă la creșterea calității serviciilor medicale oferite de Ambulatoriul din Suceava și la consolidarea Facultății de Medicina și Științe Biologice a USV.”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea USV interestă să preia Policlinica CFR, în cadrul Facultății de Medicină și Științe Biologice.
 Vizualizări articol: 792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Conducerea USV interestă să preia Policlinica CFR, în cadrul Facultății de Medicină și Științe Biologice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei