Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 53 (8277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Verificări

Amplă acțiune de control a polițiștilor suceveni în miez de noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O amplă acțiune de control a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la mai multe obiective din municipiul Suceava, dar și în trafic. Au fost legitimate peste 250 de persoane și au fost atenționate verbal sau scris 27 de persoane cu privire la comportamentul social.

De asemenea, polițiștii au verificat 10 agenți de pază de la o serie de obiective și au fost controlate 17 bagaje. Au fost testați cu aparatele etilotest și drugtest 77 de conducători auto identificați în zona cluburilor, discotecilor și sălilor de jocuri. Pe parcursul celor trei ore cât a durat acțiunea s-au aplicat 13 sancţiuni contravenționale, în valoare de 3.350 de lei. Pentru diferite nereguli constatate, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și a fost imobilizat un vehicul, fiindu-i retrase plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

La acțiune au participat mai multe structuri de poliție, respectiv Biroul Ordine Publică, Biroul Investigații Criminale, Biroul Rutier, Biroul pentru Centrul Universitar, Secțiile de poliție rurală arondate Ipotești, Dărmănești, Adâncata și Șcheia și Compartimentul conductori câini. În cadrul acțiunii au participat și lucrători de la IPJ Suceava – Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, dar și efective din cadrul IJJ Suceava, ISU Suceava și Poliția Locală Suceava - Biroul control activități comerciale.

”Dispozitivul de ordine publică constituit a avut ca principal scop asigurarea ordinii și liniștii publice în zona cluburilor/discotecilor, magazinelor cu program non-stop, sălilor de jocuri de noroc, precum și pe linia prevenirii faptelor cu violență comise în proximitatea acestora și implicit generarea unui sentiment de siguranță în segmentul stradal. Totodată, s-a avut în vedere prevenirea și combaterea faptelor penale și contravenționale la regimul rutier și implicit generarea unui sentiment de siguranță participanților la traficul rutier pe întreaga zonă de responsabilitate a subunității.

Astfel de acțiuni punctuale și cu efective sporite vor fi continuate și în perioada următoare de către polițiști. Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate. Reamintim faptul că portul de cuţite sau alte obiecte înţepătoare în locuri publice este interzis şi sancţionat prin Legea nr. 61/1991 privind faptele de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amplă acțiune de control a polițiștilor suceveni în miez de noapte.
 Vizualizări articol: 1295 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amplă acțiune de control a polițiștilor suceveni în miez de noapte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei