Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 53 (8277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Naționalele de marș au constituit un bun prilej pentru atleții suceveni de a demonstra că au valoare

Luni, 6 Martie 2023 (17:02:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Atleții suceveni au concurat cu succes la Campionatul Național de marș, competiție găzduită de municipiul Timișoara. Astfel, Elisabeta Chirilă de la CSM Suceava a reușită să devină campioană națională de marș în întrecerea junioarelor II, concursul similar masculin fiind câștigat de colegul ei de club, Ștefan Cimpoieș. În urma acestor performanțe, Elisabeta Chirilă și Ștefan Cimpoieș au obținut calificarea pentru Campionatul Balcanic de Marș, care va avea loc peste o lună, în Turcia. Revenind la Naționalele de la Timișoara, trebuie amintită și clasarea pe locul secund a Danielei Tănase în competiția junioarelor II. Daniela Tănase o mai cucerit o medalie de argint în proba pe echipe a junioarelor I, alături de coechipierele sale, Bianca Pîrghie și Ioana Boca. Aceeași performanță a fost realizată de CSM Suceava și proba pe echipe a junioarelor I, concurând în componența Elisabeta Chirilă, Corina Maloș și Ionela Flocea. Responsabil de toate aceste rezultate este antrenorul Radu Mihalescu.

CSM Suceava a punctat însă și la nivel de tineret și seniori, prin sportivii pregătiți de Silviu Casandra. Astfel, la tineret, Cosmin Crăciun a urcat treapta cea mai înaltă a podiumului de premiere, în timp ce Iulian Hasna a luat medalia de bronz, la fel ca și echipa de seniori a clubului, formată din Cătălin Șuhani, Cosmin Crăciun și Iulian Hasna.

La zestrea de medalii de la Campionatele Naționale de Marș și-au adus contribuția, de asemenea, sportivii de la cluburile LPS-CSS Suceava, antrenați de către Daniel Cojocaru, Iustin Tătărău și Ovidiu Moroșan, care au cucerit două medalii de bronz, prin echipa de junioare II, alcătuită din Ștefania Horodnic, Nicoleta Scheuleac și Ioana Ștefanov, și prin echipa de Copile 1, formată din Alessia Pintrijel, Maria Bistricean, Mara Bistricean și Antonia Sfabu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Naționalele de marș au constituit un bun prilej pentru atleții suceveni de a demonstra că au valoare.
 Vizualizări articol: 877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naționalele de marș au constituit un bun prilej pentru atleții suceveni de a demonstra că au valoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei