Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 37 (8261)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mai multe automate de E-ticketing și panouri de informare, pentru transportul public din Suceava, prin PNRR

Miercuri, 15 Februarie 2023 (14:34:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Funcționarea sistemului de transport public local al municipiului Suceava va fi îmbunătățită prin suplimentarea numărului de automate de E-ticketing și panouri de informare, în baza unui contract de finanțare europeană semnat la București de primarul Ion Lungu.

Valoarea totală a contractului pentru proiectul "Sistem integrat de planificare a călătoriilor cu transportul public local din municipiul Suceava" este de 6.297.363,98 lei inclusiv TVA, iar finanțarea este asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență - C10 Local.

„Vor fi montate 13 automate de E-ticketing și 8 panouri de informare  în 18 locații din oraș. Perioada de implementare este de 24 de luni.
Acest proiect completează dotările din  proiectul <Sistem integrat de transport public ecologic în Municipiul Suceava>, prin care au fost montate 22 de sisteme E-tiketing și 47 panouri de informare în cele 54 stații de autobuz.
Prin completarea sistemului de E-ticketing și a panourilor de informare va crește calitatea serviciului de transport public ecologic în orașul nostru”, consideră primarul Ion Lungu.

Stațiile în care vor fi amplasate noile echipamente pentru TPL sunt:

- automate de ticketing: Grupul Școlar, spre Obcini; Centru spre Obcini; Spital, Obcini, Orizont, Metro, Șc. Gen. 9; Piața Burdujeni spre Plopeni; Gara Ițcani; Burdujeni Sat (Șpac); Aleea Dumbrăvii, spre Obcini, Pasarela Ițcani (înainte de pod) și Piața Mare.

- panouri de informare: Sala Sporturilor spre Obcini, Sala Sporturilor spre Burdujeni, Conlemn, Cantina IRIC, Depozitul de ouă, Piața Burdujeni spre Plopeni, pasarela Ițcani (înainte de pod) și Piața Mare.

La Iulius Mall, unde sunt două stații alăturate, una spre Obcini și alta spre Burdujeni, nu pot fi puse automate de taxare și nici panouri de informare deoarece acolo este teren privat și nu se acceptă la finanțare prin programele.

În prezent, Suceava este singurul municipiu reședință de județ din țară cu transport 100% electric, dar și cu un sistem foarte modern de taxare, care se poate face atât la automatele din stații,  în autobuze - cu portofel electronic, ori online, prin aplicația SuceavaPass.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai multe automate de E-ticketing și panouri de informare, pentru transportul public din Suceava, prin PNRR.
 Vizualizări articol: 704 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mai multe automate de E-ticketing și panouri de informare, pentru transportul public din Suceava, prin PNRR5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei