Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 37 (8261)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluție

Femeia care și-a bătut concubinul cu parul, lopata și hârlețul va ”săpa” acum la pușcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie din Dărmănești a fost condamnată definitiv de magistrații de la Curtea de Apel Suceava într-un caz de violență în familie. Mihaela Brîndușa Bodnariuc a fost găsită vinovată de comiterea infracțiunii de violență în familie raportată la tentativă de omor și a primit o pedeapsă de 5 ani de închisoare. Soluția este definitivă și este similară cu cea pronunțată de magistrații de la Tribunalul Suceava. Mihaela Brîndușa Bodnariuc a fost judecată pentru că l-a bătut pe concubinul ei cu un par, dar și cu o lopată sau un hârleț.

Bărbatul agresat a ajuns în stare gravă la spital, cu leziuni care i-au pus viața în primejdie și care au necesitat peste 60 de zile de îngrijiri medicale. Agresiunea s-a petrecut în noaptea de 19 spre 20 iulie 2022.

Conform primelor date de anchetă, Mihaela Bodnariuc, în vârstă de 50 de ani, aflată în locuința comună cu bărbatul care avea tot 50 de ani,  l-ar fi lovit pe acesta, pe fondul unui conflict, cu un picior de la scaun, în mod repetat, provocându-i multiple leziuni. Însă ancheta ulterioară a polițiștilor, desfășurată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, anchetă destul de complexă, a arătat că agresiunea s-a petrecut pe mai multe etape, de la crâșmă și până acasă la cei doi. S-au ridicat probe, imagini video, iar femeia a fost dusă inclusiv la reconstituirea faptei.

 

Bărbatul, lovit în crâșmă, pe drumul spre casă și apoi acasă

Anterior, cei doi au făcut ”turul” unor crâșme din sat, unde au băut, s-au jignit reciproc și s-au certat. Sunt și imagini video adunate de anchetatori din care rezultă că femeia l-a lovit pe bărbat de două ori cu palma în zona capului, în interiorul unui local. După acest moment, bărbatul a părăsit localul, urmat la două minute de concubina sa. Imediat după acest moment, în drum spre casă, bărbatul a încasat cea mai gravă lovitură. El a fost lovit din spate, în zona capului, cu o lopată sau cu un hârleț.

Plin de sânge, bărbatul a ajuns acasă, în curte, unde a mai fost lovit de femeie, inclusiv în mod repetat cu un obiect din lemn.    

Pe parcursul anchetei, prin curtea casei și în locuință au fost găsite foarte multe urme de sânge.

Femeia a fost cea care l-a târât spre casă pe bărbat, însă, cum nu i-a putut opri sângerarea de la cap, a apelat la o vecină, iar aceasta a convins-o să cheme urgent ambulanța.

Din cercetări rezultă că cei doi concubini s-au înțeles înainte ca bărbatul să fie preluat de ambulanță să nu declare nimic din cele întâmplate pentru a nu avea probleme cu poliția.

Femeia a recunoscut până la urmă agresiunea, negând doar lovitura aplicată cu lopata sau hârlețul.

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, au continuat cercetările, iar după ce s-au primit date despre gravitatea și evoluția leziunilor, fapta a fost încadrată la infracțiunea de violență în familie, într-o formă agravantă, având în vedere leziunile grave suferite de bărbat, care necesită 64-65 zile de îngrijiri medicale.

De precizat că cei doi concubini sunt cunoscuți ca mari consumatori de alcool și au mai avut anterior scandaluri și agresiuni care au fost reclamate la Secția Rurală de Poliție Dărmănești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeia care și-a bătut concubinul cu parul, lopata și hârlețul va ”săpa” acum la pușcărie.
 Vizualizări articol: 760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeia care și-a bătut concubinul cu parul, lopata și hârlețul va ”săpa” acum la pușcărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei