Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 5 (8229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Artistul Lucian Ștefan va susține concertul „Folk și poezie”, vineri, la Biblioteca Municipală Câmpulung Moldovenesc

Luni, 9 Ianuarie 2023 (12:42:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Biblioteca Municipală Câmpulung Moldovenesc (BMCM), Calea Bucovinei Nr. 4, va avea loc vineri, 13 ianuarie, la ora 18:00, concertul „Folk și poezie”, susținut de artistul câmpulungean Lucian Ștefan, cantautor, poet, membru al Trupei CALEnDAR.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. „Cu emoție de școlar, cu bucurie nemărginită, cu lacrimi în colțul ochilor, vă anunț că după 22 de ani de urcat pe scenă, în sfârșit cânt pentru prima dată în locul în care m-am născut. Nimeni nu-i proroc ori profet în țara lui, știu. Și realizez că dintre cei cu care am copilărit mai sunt puțini în frumosul nostru Câmpulung Moldovenesc, dar eu îi aștept cu drag pe cei în care poezia acompaniată de chitară sau recitată mai stârnește emoție. Vin cu cele 4 albume muzicale compuse de mine și cu cele 3 cărți semnate tot de câmpulungeanul rătăcit prin lume de aproape un sfert de veac. Cu atât mai onorat sunt să încep anul concertistic acasă și cu o ocazie specială: redeschiderea Bibliotecii Municipale Câmpulung Moldovenesc, tocmai în preajma zilei de naștere a poetului național Mihai Eminescu. Mulțumesc frumos pentru invitație doamnei Nicoleta Bogoș, manager al BMCM”, a transmis artistul Lucian Ștefan, care susține că redeschiderea Bibliotecii Municipale Câmpulung Moldovenesc este „un act curajos”.

Am aflat de la organizatorii evenimentului, că după 6 ani „cu emoții uriașe și timiditate, dăm jos <lacătele> de pe ușile bibliotecii și te invităm, dragă comunitate, să fii alături de noi. Este primul demers curajos de a reda comunității locul în care se țes poveștile de când lumea. Până ce biblioteca va fi redeschisă oficial, în toată splendoarea sa (sperăm, la jumătatea acestui an), o vom reda comunității treptat, poate în feluri neașteptate, dar cu certitudinea că suntem pe drumul cel bun. Ne vor fi alături prietenii de la Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc”.

Nu ratați un eveniment cultural deosebit, o întâlnire de suflet cu un compozitor și poet născut pe meleaguri câmpulungene, un om implicat în multe proiecte sociale, care vine cu inima deschisă „acasă”, pentru a vă oferi muzică și poezie de calitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Artistul Lucian Ștefan va susține concertul „Folk și poezie”, vineri, la Biblioteca Municipală Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artistul Lucian Ștefan va susține concertul „Folk și poezie”, vineri, la Biblioteca Municipală Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei