Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 5 (8229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Tragedie mare

O mașină cu patru suceveni a intrat într-un autocar. Trei dintre suceveni au murit pe loc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbați și o femeie care circulau într-un autoturism marca Skoda înmatriculat în județul Suceava și-au pierdut viața duminică seară, într-un teribil accident. Mașina în care se aflau sucevenii și care ar fi din Pojorâta s-a ciocnit violent de un autocar pe drumul național 17C, în localitatea Telciu. În autoturismul în care se aflau sucevenii ar fi fost și o a patra persoană, care a suferit răni grave.

A fost activat codul roșu de intervenție, iar la fața locului au fost trimise două echipaje de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. În autocar se aflau 37 de pasageri care, din primele date, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din primele date de anchetă rezultă că mașina înmatriculată în județul Suceava circula cu o viteză foarte mare, iar la un moment dat a intrat pe contrasens, într-un autocar care se deplasa spre Sighet. Din impact, autoturismul a fost aruncat în râul Sălăuța. Martorii au remarcat prezența de spirit a șoferului de autocar. Acesta a tras tare dreapta de volan și a frânat, reușind să oprească autocarul. Dacă autocarul s-ar fi răsturnat cu cei 37 de pasageri, tragedia de la Telciu putea fi chiar și mai mare.

”Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării patru victime încarcerate, dintre care trei erau de cod negru – prezentau leziuni incompatibile cu viața (femeie 20 de ani, bărbat 21 de ani, bărbat 40 de ani). Echipajele de descarcerare au procedat, în prima faza, la extragerea pasagerului care se afla pe locul din dreapta spate, conștient și cooperant, cu multiple leziuni rezultate în urma impactului. Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 20 de ani, a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, stabilizată și evacuată la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale. Cele 37 de persoane din autocar au fost evaluate din punct de vedere medical. O persoană prezenta o plagă superficială, a primit asistență medicală la locul accidentului și a refuzat transportul la spital. Toți pasagerii autocarului și-au continuat deplasarea spre localitatea Sighetu Marmației cu un alt autocar pus la dispoziție de compania de transport”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Planul roșu de intervenție a fost dezactivat după ce salvatorii au ajuns la fața locului și au văzut care este situația. Traficul rutier pe drumul național 17C a fost blocat în ambele sensuri aproximativ două ore.

Polițiștii au demarat propria anchetă și urmează să stabilească ce anume a dus la această tragedie. Până acum, sunt doar date preliminare.

”Astăzi, 8 ianuarie, polițiștii din Bistrița-Năsăud intervin pe drumul național 17C, la intrarea în localitatea Telciu, unde a avut loc un accident rutier. Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din județul Suceava, a intrat în coliziune cu un autocar care circula din sens opus și care era condus de un bărbat de 48 de ani, din Romuli. Din impact, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile. Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul a trei persoane și rănirea unei persoane, toate din autoturism. Conducătorul auto, un pasager și o pasageră, toți din județul Suceava, și-au pierdut viața. Un pasager în vârstă de 20 de ani a fost transportat la spital”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O mașină cu patru suceveni a intrat într-un autocar. Trei dintre suceveni au murit pe loc.
 Vizualizări articol: 2933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
O mașină cu patru suceveni a intrat într-un autocar. Trei dintre suceveni au murit pe loc3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei