Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 303 (8220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

„Magia Crăciunului”, spectacol umanitar la Gura Humorului

Marţi, 27 Decembrie 2022 (09:45:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un spectacol umanitar intitulat „Magia Crăciunului” a fost organizat de școala de dans Zumba Studio Gura Humorului, în parteneriat cu Casa de Cultură Gura Humorului și Primăria Gura Humorului, cu ajutorul sponsorilor și părinților copiilor implicați, în data de 21 decembrie a.c.. Regia și coregrafia spectacolului au fost realizate de către coregrafii Oana și Andrei Podariu, cei care au fondat această școală de dans și care se ocupă de educația copiilor prin cultură și prin arta coregrafică.

 „Pentru noi educația copiilor prin cultură primează, iar prin intermediul artei coregrafice și a mișcării, totodată, dorim să construim o lume mai frumoasă, mai bună! Copiii nu vin la noi doar pentru a învăța să danseze. Ei vin aici și pentru că se simt bine, pentru că socializează, făcându-și prieteni, iar alături de noi învață să își exprime sentimentele și trăirile prin dans și mișcare”, a declarat Oana Podariu.

Spectacolul „Magia Crăciunului” a ajuns la cea de a III-a ediție anul acesta și a adus pe scenă peste 140 de copii, 80 fiind din cadrul școlii Zumba Studio, la clasele de dans, zumba kids și balet. La spectacol au participat copiii Formației de jocuri populare „Mănăstirenii” din Mănăstirea Humorului, conduși de coregraful Andrei Podariu, și un grup de copii de la Omnia Ballet Suceava, coregraf Mihai Constantinescu.

Invitații speciali, Ancuța Corlățan și Marius Alexandru Aluncărițe, alias „Tipul cu chitara”, au susținut câte un recital, venind astfel în sprijinul școlii de dans Zumba Studio, a inițiativei acesteia de a ajuta câțiva copii să fie părtași la magia Crăciunului.

De imaginile foto-video s-au ocupat Mihnea Flutur și George Checheriță, sunetul și luminile fiind asigurate de Fly Music Suceava.

 „Zile de magie, de dăruit zâmbete, îmbrățișări, de primit cadouri, colindători, de simțit și trăit bucuria în inimile și casele noastre. Sărbătorile vin pentru că ei, copiii, le împodobesc atât de frumos, pentru că ei sunt sărbătorile vieții noastre. La școala noastră, ,,Teodor Balan" Gura Humorului, doi tineri de la Studio Zumba au adus bucuria în sufletele a 33 de elevi din învățământul primar prin organizarea unui spectacol caritabil de zile mari”, a declarat directoarea școlii, Garofița Straton. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Magia Crăciunului”, spectacol umanitar la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Magia Crăciunului”, spectacol umanitar la Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei