Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 303 (8220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Firma suceveană MIHU a devenit lider zonal pe piaţa produselor şi a serviciilor profesionale pentru ACOPERIŞURI, GARDURI METALICE și GARAJE

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firma suceveană MIHU este un nume consacrat în domeniul produselor metalice pentru acoperişuri, precum tabla tip ţiglă metalică, tabla cutată şi accesoriile specifice.

MIHUa devenit într-un timp foarte scurt, 5 ani, principalul distribuitor Blachotrapez din România. Cu o echipă proprie de agenţi de vânzări specializaţi în produse metalice şi echipe de montaj specializate pe acoperişuri, MIHU a reuşit să se claseze în anul 2022 pe primul loc în topul vânzărilor de produse Blachotrapez printre distribuitorii din toată Europa.

Firma MIHU are sediul principal la intrarea în Ipoteşti, judeţul Suceava. Aici este depozitul central de materiale şi unitatea de prelucrare, plus un showroom complet, în care se regăsește toată gama de produse livrate. Alte două depozite sunt localizate în municipiul Botoşani şi în oraşul Vicovu de Sus, judeţul Suceava.

Principala activitate a firmei este cea desfăşurată în domeniul produselor specializate pentru ACOPERIŞURI, oferind o mare diversitate de produse precum tabla tip ţiglă metalicăşindrila metalică sau tabla cu piatră (rocă vulcanică).

Firma MIHU are dezvoltată o reţea proprie de distribuţie: agenţi de vânzări, agenţi de livrări şi echipe specializate de montaj care acoperă judeţele SuceavaBotoşaniIaşi şi Neamţ.

- Agenţii de vânzări se deplasează gratuit la locul de montaj, asigură efectuarea măsurătorilor pentru stabilirea în detaliu a necesarului de materiale şi realizează ofertele de preţ. Consultanţa de specialitate oferită în mod gratuit este o componentă valoroasă a întregului serviciu furnizat, deoarece vă ajută să luaţi cele mai bune decizii în funcţie de experienţa relevantă din domeniu.

- Agenţii de livrări asigură transportul materialelor comandate la adresa beneficiarului, în funcţie de valoarea totală a comenzii livrarea fiind gratuită.

- Echipele de montaj cu experienţă în domeniul acoperişurilor şi gardurilor metalice îţi oferă servicii profesioniste, punând accent pe fiecare detaliu ce ţine de siguranţă, estetică şi pentru evitarea la maximum a pierderilor.

 

Tablă tip ţiglă metalică pentru acoperişuri durabile

Principalul produs comercializat de MIHU îl reprezintă tabla tip ţiglă metalică produsă de Blachotrapez, într-o gamă diversificată de modele şi culori.

De asemenea, foarte căutată este și tabla cutată, care are diverse aplicaţii în zona de construcţii, de la realizarea acoperişurilor până la garduri metalice.

Accesează https://www.acoperisuri-mihu.ro/tabla-tip-tigla/pentru mai multe informaţii relevante sau intră direct în magazinul onlinehttps://mihushop.ro/categorie-produs/tabla-tip-tigla-metalica/pentru lista de prețuri.

 

Garduri metalice

În ultimii ani, firma MIHU a dezvoltate modele deosebite de produse din tablă cutată şi tablă tip ţiglă metalică pentru construcţia gardurilor. Cele mai importante avantaje ale acestui material sunt durabilitatea, uşurinţa montajului şi diversitatea culorilor.

Dacă dorești să realizezi un gard cu adevărat deosebit, foarte rezistent în timp, simplu şi uşor de montat (chiar de tine însuţi), îţi recomandăm să alegi un gard metalic din tablă de oţel zincată. Este cea mai bună opţiune disponibilă, atât practică, cât şi estetică.

Gardul metalic poate fi combinat cu materiale clasice precum betonul, tencuiala sau piatra decorativă pentru un efect cu adevărat unic. Ca idee, îţi recomandăm să utilizezi ulterior lămpi solare cu leduri pentru a lumina în stil arhitectural gardul.

Dacă dorești să achiziţionezi un gard metalic, mai întâi trebuie să te asiguri că furnizorul este o companie în care poți avea încredere. Fiind un produs relativ nou, nu sunt foarte mulţi specialişti instruiţi cum să efectueze montajul. Deşi acesta este foarte simplu şi uşor de realizat, este indicat să fie văzut în prealabil cum se realizează de către un profesionist, pentru a fi realizat perfect.

Dacă nu eşti perfecţionist, poţi realiza chiar tu montajul şi cu siguranţă vei face o treabă bună. Important este să nu tai piesele existente, ci să le potriveşti.

La firma MIHU ai posibilitatea de a alege diverse modele super de garduri metalice. Această firmă a inovat constant produsele pentru garduri şi este una dintre primele care au lansat modele cu plăcile dispuse orizontal.

Înainte să începi orice activitate de construcţie a gardului, este recomandat să discuţi cu un agent de vânzări MIHU, care se va deplasa la locaţia ta şi îţi va asigura consultanţă gratuită în vederea alegerii celei mai bune soluţii. Această etapă este una foarte importantă pentru întregul proces. Agenţii de vânzări fiind oameni bine instruiţi şi cu experienţă relevantă în domeniul produselor metalice, vei constata că îţi vor oferi idei şi soluţii la care tu nu te-ai fi gândit de unul singur.

Accesează www.acoperisuri-mihu.ro/garduri/ pentru mai multe informaţii relevante sau intră direct în magazinul online https://mihushop.ro/categorie-produs/garduri/ pentru lista de preţuri.

 

Garaje auto

O altă categorie inovativă de produse din tablă tip ţiglă metalică o reprezintă garajele metalice pentru autoturisme. Aceste produse au avut un foarte mare succes în piaţă datorită preţurilor avantajoase, rapidităţii montajului şi aplicaţiilor diverse pentru care pot fi utilizate.

Astfel, construcţii metalice iniţial destinate pentru utilizare ca garaj au fost transformate şi adaptate pentru a fi folosite ca birouri, spaţii comerciale sau magazii de grădină. Posibilităţile sunt multiple, de la caz la caz firma MIHU venind consultanţă specializată, proiectare şi execuţie pentru fiecare din soluţiile adaptate la nevoia clientului.

Accesează www.acoperisuri-mihu.ro/garaje/ pentru mai multe informaţii relevante sau intră direct în magazinul online https://mihushop.ro/categorie-produs/garaje-modulare/ pentru lista de preţuri.

Pentru apelare rapidă sunaţi la 0743 340 406 sau 0741 376 706.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma suceveană MIHU a devenit lider zonal pe piaţa produselor şi a serviciilor profesionale pentru ACOPERIŞURI, GARDURI METALICE și GARAJE.
 Vizualizări articol: 1939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Firma suceveană MIHU a devenit lider zonal pe piaţa produselor şi a serviciilor profesionale pentru ACOPERIŞURI, GARDURI METALICE și GARAJE3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei